AcasăNewsFirea lămurește de ce s-a retras din cursa pentru prezidențiabilul PSD

Firea lămurește de ce s-a retras din cursa pentru prezidențiabilul PSD

Primarul Capitalei cumpara gaze la suprapret pentru bucuresteni. Din banii lor!

Gabriela Firea îsi vede pe mai departe de atribuțiile din fruntea Primăriei Capitalei, dând uitării orice urmă de gând prezidențiabil.

După ce a constatat că nu are susținerea colegilor pentru o eventuală candidatură la prezidențiale și pentru a nu fi acuzată de orgoliu contraproductiv, social-democrata aflată în fruntea Primăriei Capitalei a ales să renunțe la ideea de a-i face concurență Vioricăi Dăncilă, cea care a fost votată, în ședințele PSD de marți, candidatul formațiunii în cursa pentru Cotroceni.

Gabriela Firea a dezvăluit că și-a anunțat colegii încă din timpul Biroului Permanent Național, care a precededat întrunirea Comitetului Executiv (CEx) despre decizia sa. „Am fost mai mulți în această cursăpreliminară (…). Având în vedere că în ceea ce mă privește nu s-a creat acea masă critică de susținere (…) mi s-a părut normal (…) să anunț că este importantă opinia lor pentru mine și că mă retrag din această cursă, care oricum avea final așteptat”, a susținut Firea, la încheierea CEx-ului PSD.

Întrebată dacă e de părere că există riscul că PSD-ul să nu intre în turul doi al alegerilor din toamnă, social-democrata a răspuns scurt: „noi ne dorim să câștigăm alegerile, nu doar să intrăm în turul 2”.

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa intelegem ca daca o cursa Bucuresti-Brasov cu pornire de la doua de la peronul 9 nu mai trebuie urmata ca finalul cursi e asteptat?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger