AcasăNewsFirea, la concurenta cu mafia tiganeasca

Firea, la concurenta cu mafia tiganeasca

Pana sa modernizeze Bucurestiul, primarita generala pune la cale ”un bisnis” de senzatie cu fier vechi

Primarita Capitalei a tabarat pe capul ministrului Transporturilor, Felix Stroe, pe care vrea sa-l convinga sa-I paseze ei toate liniile CFR scoase din uz.

Pana sa modernizeze Bucurestiul primarita generala pune la cale un bisnis de senzatie cu fier vechi

Intentia Gabrielei Firea este de a scoate vechile linii ferate aflate in paragina si in locul lor sa faca diferite obiective de utilitate publica ”cum ar fi alei, strazi si alte activitati necesare Capitalei”. Cum liniile cu pricina sunt situate undeva mai la marginea Bucurestiului, este greu de inteles cam ce alei si activitati vrea sa realizeze Firea pe acolo, dar nici nu te poti pune cu imaginatia debordanta a doamnei primar. Cert in toata afacerea este doar faptul ca se poate obtine o gramada de bani din vanzarea cantitatii imense de fier vechi care se va aduna in urma demontarii liniilor CFR. Iar asta inseamna ca suava noastra primarita va administra o mega-afacere intr-un domeniu rezervat mafiei tiganesti – specializata de ani buni in furgasirea si vanzarea fierului vechi. Dupa cum se vede, duduia Firea nu le prea are cu descongestionarea traficului, cu modernizarea transportului public, cu incetarea blocarii orasului cu sau fara temei, dar in schimb miroase din start o afacere rentabila si nici nu ezita sa concureze neloial mafia tiganeasca cu ajutorul colegilor de partid. Concret, Firea a anuntat ca a trecut deja prin CGMB proiectul de hotarare necesar preluarii vechilor cai ferate, ca l-a ”rugat verbal” pe domnul ministru sa-i faca hatarul iar acesta, ca orice pesedist galant, a fost de acord sa demareze procedurile tehnice si juridice care permit transferul mult doritelor cai ferate de la MT la Primaria Generala.

author avatar
Simona Badulescu
919 afisari

1 COMENTARIU

  1. cate benzi de circulatie s-ar putea face pe linia tranvaiului 5, unde este o aglomeratie de te doare capul, orel 8,30–9, etc

    pe linia tran, este si o banda de iarba si una de pietoni, cati pietoni trec pe acolo pe zi–UNUL< sau 2 maximum,

    pentru sistematizarea arterelor in bu, nu se ocupa nimeni??????????< borduri peste borduri trotuarepeste trotuare,(lumea circala in masini), dar se intelege???????
    taiati trotuarele din intersecti, si faceti o banda la stinga etcc

    bine ca avem bani pentru statui, si mai ales ne lipsea printul de Monaco,

    ce dracu a facut asta opentru buc.???, pe ce chletuie primarita banii?????????
    chiar asa, nimeni nu vede sau nu este consultata opinia publica-ca avem mijloace de informare ,cat cuprinde.at a costat statuia ?????, si cine a incasat bani-
    oameni de seam romani nu avem????, sa le facem statui?, daca tot crede primarita ca este intelectuala????????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger