AcasăNewsFirea, intrebata daca voteaza la referendum: Ma voi deplasa la o sectie...

Firea, intrebata daca voteaza la referendum: Ma voi deplasa la o sectie de votare. Sunt un om de echipa

Cum li s-a intamplat si altor politicieni, nici social-democrata aflata in fruntea Primariei Capitalei nu a scapat de intrebarea daca va vota duminica la referendum.

Dupa semnarea, la Primaria Generala, a celor 11 contracte cu fonduri europene, care vor aduce in Bucuresti noi autobuze, tramvaie si troleibuze, Gabriela Firea a anuntat ca va merge duminica la vot, fara sa dezvaluie, concret, daca va i participa la consultarea populara convocata de seful statului, pe teme de Justitie. „Voi vedea ce se intampla acolo, pentru ca am atatea probleme la Primaria Capitalei, sunt atat de impovarata, incat n-am avut timp sa ma gandesc exact, dar promit ca ma voi deplasa la o sectie de votare”, a raspuns Firea.

Dupa ce vicepremierul Suciu a completat ca „sunt convins si sper ca doamna primar va vota cu Partidul Social Democrat”, primarul general a replicat rapid, dandu-le multora un semnal al unei „impacari” cu Guvernul. „Sunt un om de echipa, si chiar daca anul trecut am semnalat anumite neimpliniri, ca primar general si ca cetatean al municipiului Bucuresti, am facut-o din dorinta de a duce la bun sfarsit promisiunile pe care impreuna le-am luat, nu doar eu de una singura, (…) fata de cetateni. E adevarat, intotdeauna in discursul public pot sa existe si reprosuri, importanta este buna-credinta”, a tinut sa sublinieze Gabriela Firea.

author avatar
Cristina Stefan
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger