AcasăNewsFirea, intre Halep si Soros

Firea, intre Halep si Soros

Simona Halep a platit tribut nesimtirii sorosiste

Fara doar si poate, gestul Gabrielei Firea de a o declara pe Simona Halep „Cetatean de onoare” al Bucurestiului nu poate fi decat apreciat. A facut ce ar fi facut orice primar de bun-simt, in spiritul respectului.

Simona Halep a platit tribut nesimtirii sorosiste

Evident, in asemenea situatii conteaza mai putin cum te descurci, si mai mult ce faci. In capcana asta a cazut si primarul Capitalei. Premierea Simonei Halep chiar a fost prilej de bucurie. Din pacate, umbrita de huiduielile gastilor sorosiste strecurate printre cei 20.000 de admiratori. Nu au detinut superioritatea, erau prea putini, dar s-au plasat strategic, mizand pe mimetismul multimii. Si chiar asa s-a intamplat, s-a luat unii dupa altii pana la o huiduiala totala. Daca ceremonia s-ar fi desfasurat la sediul Primariei Bucuresti, altfel ar fi stat lucrurile. Alde Badita si chilotarii care il acompaniaza in permanenta nu ar fi ocazia sa faca vreo miscare. Ce vina are, totusi, Simona Halep ca tara a ajuns sa fie divizata de Iohannis si ca singura forma de manifestare a opozantilor este huiduiala? Se vedea pe ochii ei ca nu intelegea nimic din ce i se intampla pe Arena Nationala. Poate ca Gabriela Firea a mai vrut un spor de imagine. Poate. Dar cu ce pret? Poate a fost sincera si onesta in atitudinea ei. Poate. Nu am gasit motive sa combat asta. Dar rezultatul a fost acelasi. Daca nu o premia pe Halep, era la fel de huiduita in presa. Cand a facut-o, a fost huiduita live. E vreo diferenta? Chiar sa nu fi stiut ca sorosistii din #rezist vor profita de ocazie pentru a-si manifesta dispretul fata de aroganta ei pesedista, dupa cum i se reproseaza? Eu cred ca da, dar a riscat. Iar riscurile, dupa cum s-a vazut, se platesc. Numai ca, de data asta, a platit Simona Halep, exact asa cum nu merita. Si nici nu trebuia sa plateasca. A venit sa ne bucure si s-a ales cu huiduieli pe care nu i le-a tradus nimeni ca nu ii sunt adresate.

author avatar
Valentin Boeru
1.360 afisari

2 COMENTARII

  1. Atata timp cand accepti sa fii medaliat sau sa primesti un titlu onorant,indiferent de la cine,iar publicul de fata il fluiera pe cel care ti le acorda,e limpede ca poti considera ca pe undeva iti sunt adresate si tie,din cauza asta era Halep nedumerita.Ce zice bautorul cu trei-patru cuburi de giata in pahar nu se potriveste deloc.Adica Firea nu este ca amanta sa din trecut,prezent si viitor.

  2. daca era la Constanta mai zic dar la Bucuresti?…Asa fiecare capitala de judet poate face acelasi lucru sa o cheme pe Halep si sa ii dea cheia orasului… etc … si asta ca primarul respectiv sa fie vazut bine de populatie ……. Asa ca… mai lasati-ne cu primarita Firea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger