AcasăNewsFirea, inaintea convocarii CEx al PSD: Imi astept sentinta. Se traieste si...

Firea, inaintea convocarii CEx al PSD: Imi astept sentinta. Se traieste si fara functii politice

Gabriela Firea, vicepresedintele PSD aflat in fruntea Primariei Capitalei, spune ca nu se asteapta la surprize in ceea ce priveste viitorul Comitet Executiv al partidului, in care s-ar putea transa soarta sa in cadrul formatiunii conduse de Liviu Dragnea.

„Imi astept sentinta, astept sa fim convocati la CEx (…) am inteles ca situatia mea este deja decisa, dar voi merge. Am inteles ca se doreste, cel putin pentru inceput, sa raman fara functiile politice” – respectiv cele de presedinte PSD Bucuresti si Ilfov, a declarat Firea, vineri la pranz, de la Parlament.

Primarul Capitalei a continuat spunand ca „se traieste si fara functii politice”, invocand ca de ceva vreme, mai exact de „aproape de 100 de zile domnul Dragnea are o singura preocupare – cum sa o inlature pe Gabriela Firea„.

Pana sa fie stabilita data viitoarei sedinte a conducerii PSD, social-democrata a tinut sa sublinieze un lucru: „acum sunt convinsa ca nu va convoca CEx decat atunci cand va avea cu siguranta toate voturile necesare indepartarii Gabrielei Firea”.

198 afisari

3 COMENTARII

  1. Ia spune draga ispravniceasa cine te-a reactivat,nici nu stii ce o sa pierzi daca iesi din partidul care te-a pus mare primar.Fiind de dreapta ti-as da ca la moldovenii bauti ceva cu dreapta peste boticul ce debiteaza prea multe si nevrute.Pai daca nu ti-a placut de seful tau de ce ai candidat,la propunerea lui,la atatea functii publice ca ma tot intreb cum iti faci timp pentru toate si in plus sa mai si ataci pe binefacatorul tau.Stii draga fiirea ce inseamna facerea de bine,sa-l intrebi pe inca seful tau care l-ai ales presedinte.Ultima prostie ai facut-o fortand pe cei trei parlamentari de Ilfov sa demisioneze,pai ce vrei sa mai astepte partidul tau sa-l faci praf de tot? se pare ca ai primit ordine si instructiuni concrete,iti doresc mult succes.

  2. Bineeee Fireooo !!! Tine-o tot asa!!!

    PSD e mare si daca nu il poti avea pe tot macar ia si tu o bucata (de preferinta cat mai mare) 🙂

    Hai cu ruperea PSD !!!

  3. Firea : „Sunt vinovata alaturi de multi alti colegi pentru ca am girat existenta acestui personaj (Dragnea) devenit toxic pentru tara si l-am ajutat sa-si consolideze pozitia”
    Asa, dai la fata fato, croseu dupa croseu sa-i zbori si dintii care i-au mai ramas :))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger