AcasăNewsFirea, inaintea CEx: este regretabil faptul ca deja stim ce se va...

Firea, inaintea CEx: este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedinta

Venita la Parlament de la Primaria Capitalei, unde a avut loc comandamentul de iarna, convocat dupa ninsoarea de noaptea trecuta, Gabriela Firea urmeaza sa afle ce anume se va decide la varful PSD atat in privinta schimbarilor la nivel guvernamental, cat si in ceea ce o priveste, dupa afirmatiile critice formulate la adresa conducerii formatiunii.

Avand in vedere ca s-a speculat intens in spatiul public in ultima perioada ca in sedinta Comitetului Executiv risca sa ii fie retras sprijinul politic, Firea a pus accent -pana sa inceapa CEx-ul decisiv – pe faptul ca in aceasta situatie ar ramane cu „cea mai importanta calitate (in PSD-n.n), cea de simplu membru, eu asa cred”. „Este regretabil faptul ca deja stim ce se va intampla la sedinta, iar aceasta inca nu a inceput (…) s-a anuntat la toate televiziunile ce masura s-a decis, nu este statutar ca inainte de a se dezbate la un CEx convocat conform statutului sa se dezbata informal”, a acuzat Firea.

115 afisari

2 COMENTARII

  1. Dragnea se crede smecher dar de fapt isi taie singur craca de sub picioare. O sa ramana doar cu grupul de la teleorman in partidul ala de doi bani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger