AcasăNewsFirea: In general, nu ma inconjur de oameni care mint

Firea: In general, nu ma inconjur de oameni care mint

Subliniind ca, avand in vedere ca Parchetul General ancheteaza incidentele violente aparute la protestul din Piata Victoriei, in 10 august, nu va face declaratii pana la finele verificarilor, Gabriela Firea a facut, totusi, cateva precizari, raspunzand unor intrebari.

„Referitor la anumite, sa spunem, inadvertente observate de analisti si de presa cu privire la anumite afirmatii care s-au facut din partea dnei prefect (speranta Cliseru-n.n) si a reprezentantilor MAI exista o ancheta in curs a Parchetului”, a amintit Firea, miercuri, in sedinta de la Primaria Generala.

„Astept si eu, ca toti romanii, rezultatul acestei anchete”, a adaugat primarul general al Capitalei, inainte de a sublinia un aspect: „in general, nu ma inconjur de oameni care mint”.

Raspunzand unei alte intrebari, Firea a spus ca prefectul Cliseru nu a informat-o in legatura cu cele intamplate la acea data „pentru ca nici nu aveam calitatea sa ma informeze”, avand in vedere ca Prefectura nu e in subordinea Primariei Capitalei, dar ca a vorbit cu viceprimarul Badulescu, caruia ii delegase atributiile sale, avad in vedere ca era plecata intr-o deplasare oficiala.

146 afisari

1 COMENTARIU

  1. „Firea -in general nu ma inconjur de oameni care mint ” pentru ca eu mint pentru toti asa cum respir . Cand ceva invepe sa puta firea pune rahatul in ventilator ca sa ajunga latoti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger