AcasăNewsFirea iese din spital cu replica între dinți: „Nu mor caii când...

Firea iese din spital cu replica între dinți: „Nu mor caii când vor câinii, da?”

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat luni că s-a externat după ultima intervenţie chirurgicală şi a ajuns cu bine acasă, la familie.

Edilul Capitalei a precizat că, la sfârșitul perioadei de recuperare post-operatorie, va reveni la Primăriei. „Urmează o perioadă grea, aşa cum este întotdeauna în preajma alegerilor, cu o puternică încărcătură negativă, dar am convingerea că sinceritatea şi bunele intenţii cu care eu şi echipa mea luptăm pentru bucureşteni vor prevala în faţa atacurilor nedrepte şi ipocrite cu care sunt bombardată zilnic, din partea Opoziţiei. Nu mor caii când vor câinii, da?”, a postat Firea pe contul personal de Facebook.

Primărița a scris câteva propoziții și despre viața de familie, unde îi priește cel mai mult: „Nicăieri nu e mai bine ca acasă!!! După o astfel de încercare, cum e cea prin care am trecut eu, când întoarcerea la viaţa obişnuită e ca o nouă şansă, ierarhia lucrurilor care contează cu adevărat se schimbă dramatic. Sunt, aşadar, după o perioadă de incertitudini, pe drumul cel bun către vindecare şi dornică să mă întorc la viaţa normală. Primul pas a fost făcut, mă aflu în mijlocul familiei, alături de soţul meu Florin, care mi-a fost sprijin şi izvor de energie în toată această perioadă de spitalizare, de năzdrăvanii mezini Zian şi de David, dar şi de mama, surorile şi fratele meu, de cumnaţi, de copiii nostri mari, de prietenii dragi”.

Deși afectată de operație, Firea nu a uitat să le mulțumească medicilor şi personalului de la Spitalul Cantacuzino care au ajutat-o să treacă cu bine, fără probleme, peste o afecţiune a cărei rezolvare nu este deloc facilă: „Gândurile mele de pretuire se vor îndrepta mereu către Conf. Dr. Iulian Brezean, doctor în ştiinţe medicale, managerul spitalului şi şeful echipei de chirurgi care m-a operat, directorul medical Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Șef Sectie, Dr. Mihaela Vîlcu- medic primar chirurgie generală şi Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI. Sunt convinsa că dedicarea şi profesionalismul lor nu reprezintă o excepţie, ci regula în sistemul românesc de sănătate. Am această confirmare inclusiv de la reputaţii specialişti din Londra care m-au consultat, înainte de operaţia finală, şi care mi-au spus că ar procedat la fel ca echipa din România”.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc