AcasăNewsFirea face liniște în cluburile din Capitală

Firea face liniște în cluburile din Capitală

Primăria Capitalei anunță, marți, că, prin Direcția Generală de Poliție Locală și Control, a intensificat în această perioadă acțiunile de monitorizare și control a activităților desfășurate de cluburile din Capitală, în vederea evitării producerii de disconfort fonic.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> Sursa foto Twitter

“Am dispus declanșarea unei ample campanii de monitorizare a nivelului de zgomot, în special în zonele mixte, în care spațiile de relaxare sunt situate în apropierea celor de locuit. În ultima perioadă, am primit numeroase sesizări care atrag atenția asupra disconfortului creat de muzica dată prea tare. Înțeleg nevoia de a petrece vara cât mai plăcut, este sezonul în care ne dorim să stăm cât mai mult în aer liber, dar în București sunt și oameni care au nevoie de liniște, sunt copii, persoane vârstnice sau bolnavi de care trebuie să avem la fel de multă grijă”, a transmis primarul general, Gabriela Firea.

Astfel, având în vedere sesizările primite din partea cetățenilor cu privire la tulburarea liniștii publice, pe parcursul întregului week-end, în intervalul 22:00-04:00, inspectorii au efectuat măsurători sonometrice pentru constatarea depășirilor nivelului de zgomot în zona de nord a Capitalei, respectiv în proximitatea restaurantelor și cluburilor din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău).

author avatar
Emanuela-Andreea Pană