AcasăNewsFirea, dupa discutiile cu Dancila: Capitala pierde aproape 80 de milioane de...

Firea, dupa discutiile cu Dancila: Capitala pierde aproape 80 de milioane de euro

De data asta, ziaristul din doamna primar i-a tras clapa

Discutiile cu primarii pe tema bugetului din acest an au continuat si miercuri, de aceasta data la Palatul Victoria.

Dupa ce a fost prezenta, asemeni primarului Robert Negoita si a edilului aradean Gheorghe Falca la intrevederea cu sefa Guvernului, desfasurata inaintea sedintei de Guvern, Gabriela Firea a apreciat faptul ca premierul i-a primit la intrevedere si ca i-a ascultat, dar a lasat sa se inteleaga ca asteapta solutii de la premier.

Mai mult, a adus in discutie o suma pe care ar urma sa o piarda Capitala. „In ceea ce priveste Primaria Capitalei, potrivit proiectului de buget, noi pierdem aproape 80 de milioane de euro, exact in acest an in care ar trebui sa achitam creanta Elcen (…), cand demaram construirea spitalului metropolitan doar din fonduri proprii, cand achitam cele 400 de autobuze euro 6”, a invocat Gabriela Firea, la iesirea de la discutiile cu Viorica Dancila.

177 afisari

2 COMENTARII

  1. Da mă, pierde firuța bani.Cică plânge de mila cetățenilor, dar e disperată că nu mai poate să dea pomeni. Excursii, biciclete, ochelari, clubul CSM, etc. Hai sictir fă escroaco, că te interesează pe tine cetățenii Bucureștilor cum mă interesează pe mine dacă ninge la Vaslui.

  2. Mă , da răi mai sunte-ti . Candidati , daca vă alege lumea , cinste vouă, dar nu cred , comentariile prostesti si răutăciose , numai oameni de nimic le fac .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger