AcasăNewsFirea, despre ridicarea maşinilor din Capitală: Nu ne vom transforma în hingheri

Firea, despre ridicarea maşinilor din Capitală: Nu ne vom transforma în hingheri

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, miercuri, că angajaţii PMB nu se vor transforma în hingheri de maşini, făcând referire la proiectul privind ridicarea maşinilor parcate neregulamentar.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotaggabriela firea title=Gabriela Firea data wpil keyword link=linked>Gabriela Firea<a> Sursa foto Twitter

“Nu ne propunem să ne transformăm în hingherii de maşini ai Capitalei. Nu vom vâna cetăţenii, este vorba de un proiect în sensul deblocării căilor de acces, precum intrarea în şcoli, spitale sau mijloace de transport în comun, pe calea de tramvai sau în faţa unui troleibuz. În ceea ce priveşte autoturismele parcate neregulamentar, dar care blochează căi de acces, se va gândi un sistem de sancţionare diferit, împreună cu Brigada Rutieră, care va fi anunţat ulterior”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a mai anunțat că prin rectificarea bugetară nu se vor tăia bani de la serviciile publice.

“În ceea ce priveşte rectificarea, aceasta a ţinut cont de alcătuirea bugetului de stat, care a fost diminuat de către Ministerul Finanţelor cu 25 de procente, prin urmare cheltuielile PMB au trebuit să fie reduse, şi să se realizeze o prioritizare a cheltuielilor. Sub nicio formă nu s-au făcut tăieri. Dimpotrivă, bugetul sănătăţii creşte cu 50 de milioane de lei, şi sunt şi alte creşteri. A trebuit să prioritizăm cheltuielile pentru alte instituţii”, a spus primarul Capitalei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger