AcasăNewsFirea: daca se taie bani, sa se taie si din atributii, sa...

Firea: daca se taie bani, sa se taie si din atributii, sa ni le ia Guvernul pe toate!

In asteptarea bugetului pe acest an, Gabriela Firea a fost prezenta, marti, la reuniunea Asociatiei Municipiilor din Romania, unde si-a aratat nemultumirea fata de ipoteza ca Bucurestiul ar putea primi mai putini bani – in ciuda faptului ca, din cate a subliniat, locuitorii Capitalei contribuie la produsul intern brut national cu 25%.

„Mi se pare o aberatie pur si simplu sa vii sa spui ca un municipiu atat de mare cum este Bucurestiul contribuie la bugetul national, dar nu are voie sa primeasca. Repet, daca se taie bani, sa se taie si din atributii, sa ni le ia Guvernul pe toate! Eu sper sa nu se ajunga aici, totusi, (…) sa fie multa intelepciune, ratiune si toate deciziile sa se ia cu gandul la cetateni, si sa nu reprezinte pedepse politice”, a declarat Firea.

author avatar
Andrei Coman
333 afisari

3 COMENTARII

  1. Fi(i)+rea draga tzata de la tzara,ce repede ai uitata cine te-a lansat pana in aceasta mare functie politica,acum vrei mai multi bani ca sa ce,sa-ti satisfaci poftele personale doar,mai bine ai lasa tataismul si ai lucra fara sa iesi in public ca sa te dai in stamba.Oare si asta este santajata cu dosare de iese direct din spital ca sa-si atace partidul ce a ridicat-o asa de sus de se crede zeita.Cine are gura mare si pacatoasa de regula fuge de munca adevarata,dau doar din plisc in rest esti nimic.

  2. Problema este ca nu mai au bani pentru panselute, borduri, bancute multicolore, arteziene, si nu in ultimul rand salarii babane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger