AcasăNewsFirea continuă războiul cu Elcen: Totul se joacă politic, inclusiv pedepsindu-i pe...

Firea continuă războiul cu Elcen: Totul se joacă politic, inclusiv pedepsindu-i pe bucureșteni

După ce sâmbătă acuzase un „sabotaj față de bucureșteni, din partea Elcen, instituție în subordinea Guvernului PNL” și faptul că „s-a “greșit” cu 20 de grade mai mult la livrarea agentului termic, astfel încât s-a produs o avarie foarte gravă”, ce a afectat rețeaua primară ce alimentează sectorarele 2 și 3, Gabriela Firea a continuat tirul la adresa companiei.

De această dată duminică, în cadrul unei reuniuni a PSD București. Firea a dat de înțeles că așteaptă și un răspuns de la premierul interimar Orban, în această chestiune. „Ați văzut ce au făcut ieri? (…) Cu un cinism îngrozitor, administratorul Elcen, membru PNL, sectorul 1, a comandat o temperatură mult mai mare pentru livrarea agentului termeicde la Elcen către Termoenergetica, fostul RADET (…) intenționat, nu din greșeală (…) Au știut ce provoacă, au știut că vor rămâne sute de blocuri fără apă caldă și căldură. Îl somez, de asemenea, pe premierul demis PNL, să ne spună dacă l-a tras la răspundere pe membrul PNL al sectorului 1, administrator Elcen, care a lăsat ieri Capitala în frig. Pentru că ei au făcut asta. Politic, politic. Totul se joacă politic, inclusiv pedepsindu-i pe bucureșteni. Ce s-a intâmplat? Primarul general social-democrat cu echipa sa au muncit toată ziua de ieri, toată noaptea, am muncit și azi să reparăm”, a susținut Gabriela Firea.

„Ce distruge PNL-ul, repară PSD-ul, pentru că PSD-ul duce greul. Și nu doar în București, în întreaga țară așa se întâmplă”, a adăugat primarul general al Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
189 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai femeie, dar la trintorii tai de la RADET cind te vei uita, ca repara o avarie la o conducta de 2 -3 metri intr-o saptamina si afara sint minus 8 – 10 grade Celsius.
    Alcoolicii tai de la RADET te saboteaza non-stop fiindca vin unii si le dau bani de bautura CA SA NU LUCREZE .
    Ai cerut vreodata situatia avariilor si durata lucrarilor de remediere ?
    Pe timp de iarba scirbele tale de meseriasi pleaca la orele 16.00 de la munca si lasa oamenii zile de-a rindul in frig ?
    Vei pierde alegerile cu brio fiindca nu stii decit sa chirai, sa te disculpi si sa acuzi pe altii, in timp ce tu nu poti, sau nu stii,sa administrezi orasul.
    Acum nu mai e Dragnea, cine te opreste ?
    Si sa incetezi cu birul pe ”oxigen” si cu obligarea oamenilor sa renunte la masini, fiindca nu esti capabila sa faci un lucru minor, anume sa taxezi masinile in functie de depasirea baremului de noxe emanate, stabilite de specialisti pentru fiecare marca si motorizare in parte.
    VECHIMEA NU este un criteriu, fiindca exista masini care, desi au un deceniu, au rulat putin, sau au motoare ingrijite si au emisii derizorii, iar masinile germane , noi, cu computerele masluite, ne iau aerul SI tu zici ca sint euro 6 si nu le impui vreo restrictie.
    DECI, TAXA IN FUNCTIE DE CANTITATEA DE EMISII SI NU LA PAUSAL.
    ASTA FIINDCA TOT AI TRIMIS MASINILE MAI VECHI DE 12 ANI SA FACA ITP-UL ANUAL !!!
    DACA TOT SE MASOARA EMISIILE DE NOXWE ANUAL, FOLOSESTE DRACULUI DATELE ALEA, CENTRALIZATE LA RAR.
    ASA CA AI GRIJA CU PIANUL PE SCARI CA AI INCEPUT SA NE ENERVEZI RAU DE TOT SI NU NE MAI PUTEM ABTINE.
    INTR-O ZI ITI ADUCEM CITEVA MII DE MASINI IN JURUL PRIMARIEI SI LE DAM FOC !!!

  2. Adevarul este ca politicienii, indiferent de culoarea ciumei cu care sunt infestati, nu au legatura cu cetateanul dacat la alegeri. Dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta, nu ii itereseaza decat soarta lor. Iar cetatenii se cearta si se injura intre ei pentru niste nemernici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger