AcasăNewsFirea: Bucureștiul, pe modelul Maramureș!

Firea: Bucureștiul, pe modelul Maramureș!

Primarul Capitalei ia măsuri drastice

Primarul general Gabriela Firea a anunțat că va lua măsuri drastice în București după modelul celor luate în Maramureș în cazul pandemiei de COVID-19. Primarul a sugerat că va propune și în Capitală măsuri obligatorii de izolare ca în Maramureș în funcție de controalele efectuate de autorități.

Primarul Capitalei ia măsuri drastice

„În funcție de rezultatul controalelor efectuate în această perioadă, cu siguranță că dacă situația o va impune vom propune și o astfel de măsură, dar nădăjduiesc ca populația începe să înțeleagă pericolul răspândirii în masă a noului coronavirus. Avem de ales între libertăți și sănătate”, a declarat Firea. Maramureșul a devenit primul județ care a interzis ieșirea, fără un motiv întemeiat, din casă și ziua. De asemenea, persoanele peste 60 de ani au voie să iasă la cumpărături doar între orele 7 și 11. CJSU Maramureș a decis să transmită o adresă la MAI pentru verificarea accesului vehiculelor și a persoanelor care intră în județ, la toate punctele de intrare, prin constituirea de filtre de IPJ Maramureș, cu sprijinul Jandarmeriei. „Organele de ordine abilitate vor stabili de unde vin aceste persoane sau unde se deplasează, dar și care este istoricul de călătorie în ultima perioadă”, se precizează în hotărârea CJSU Maramureș. Propunerile au fost înaintate CJSU de președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

author avatar
Ramona Feraru
501 afisari

1 COMENTARIU

  1. Toate bune, dar controlul celor care intra in oras, toate jegurile tiganesti care au speriat vestu’, bolnave de la sculament la covid, cine il face ?
    De asta depinde realegerea ta, fiindca ne-am saturat sa-ti platim impozitul si tu sa arunci banii pe spitalele care functioneaza pe banii nostri dar trateaza toate cazaturile din Ardeal, Moldova etc.
    Si, mai incet cu umflatul venelor pe git ca se reactiveaza sirma si ajungi in spital linga un covid diasporean tiganesc !
    Asadar, nu mai ameninta ca si asa sintem nervosi si numai daca ne impusca daravela sau maciuca nu vei avea de aface cu un grup de cetateni …..contrariati !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger