AcasăNewsFirea: Am votat pentru a fi reprezentati in Europa de oameni cu...

Firea: Am votat pentru a fi reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara

Primarul general al Capitalei a mers duminica la urne alaturi se sotul sau, Florentin Pandele, edilul din Voluntari, si de mezinii familiei.

Dupa ce si-a exprimat optiunea electorala, Gabriela Firea a anuntat ce si-ar dori de la politicenii autohtoni, in contextul europarlamentarelor din 26 mai. „Am votat pentru a fi reprezentati in Europa de oameni cu dragoste sincera de tara. Visez, sper ca nu cu ochii deschisi, la politicieni demni de sacrificiu personal pentru Romania!”, a transmis, intre altele, primarul Capitalei, via Facebook, alaturi de cateva fotografii de la sectia de votare.

author avatar
Cristina Stefan
122 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum, bre Gabi? Nu ești tu bibliotecara? Cum adică demni de sacrificiu. Ai vrut sa spui capabili de sacrificiu? Este altceva. Nu ai proprietatea cuvintelor, așa cum nu ai Niciunfel de aptitudini de primar. Ești o nulitate, dar nu una oarecare, ci una absoluta.

  2. Aceasta comunista jalnica ca si tovarasii sai din PSD nici nu stie ce mizerie este in Bucuresti. Ea e boieroaica , dintr -o moldoveanca care nu avea nici chilori in cur, traieste ca o printesa intr- un viloi afara din Bucuresti, departe de smogul care omoara bucurestenii. Este jalnica cum a ,,tras” afacerea cu companiile primariei. Cata inconstienta prin infiintarea companiilor primariei Bucurestiului , initiativa aprobata de comunistii ei in frunte cu Dragmea si boala de Dancila. Cum adica , pana acum primaria angaja firme private , chiar daca erau de partid , dar isi suportau cheltuielile de functionare a firmelor, personal si suportul tehnic. Acum companiile lui Firea au toate aceste cheltuieli platite din banii bucurestenilor. Deci sa ne explice Fierea cum e ? Sa mearga prin capitala sa vada ce mizerie este , in ce atmosfera se traieste. La spitalele care tin de primrie mafia isi face datoria. Pacientii isi cumpara medicmentele si spguiesc pe doctori ca altfel mor pe capete. Jos cu primarita comunista. jos comunismul si mafia comunista care baga in faliment Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger