AcasăNewsFirea aduce in discutie demisia: "Daca intr-un timp rezonabil..."

Firea aduce in discutie demisia: „Daca intr-un timp rezonabil…”

Pana sa inceapa sedinta conducerii PSD, primarul Capitalei a facut o declaratie care multora le-a dat de gandit, mai ales ca a fost invocata plecarea sa din functie.

„Daca intr-un timp rezonabil problemele grave ale Capitalei (…) nu-si vor gasi o rezolvare, eu imi dau demisia din toate functiile politice”, a sustinut Gabriela Firea, in urma cu doar cateva minute.

Primarul Bucurestilor a invocat un calendar stabilit impreuna cu premierul Dancila si a exemplificat cu subiectul Elcen, „care treneaza de un an si jumatate”. Mai exact, este vorba despre fuziunea Radet-Elcen.

Cand s-a vrut sa se stie daca, practic, liderul PSD este destinatarul acestui mesaj, mai exact cand a fost intrebata daca e de parere ca aceasta situatie ar trebui sa aiba „ecou in biroul lui Liviu Dragnea”, raspunsul acesteia a fost urmatorul: „100%, pentru ca domnia sa a declarat de fiecare data ca este un sustinator al tuturor proiectelor locale din intreaga tara, inclusiv din Capitala”. „Nu este niciun avertisment, eu am anuntat ce voi face”, a conchis Firea.

sursa video: Antena3

449 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger