AcasăNewsFirea a lasat balta Bucurestiul ca sa deszapezeasca PSD-ul

Firea a lasat balta Bucurestiul ca sa deszapezeasca PSD-ul

Pe onor primarita a durut-o in cot de strazile si trotuarele inghetate din Capitala

Zapada cazuta in avanpremiera CEx a pus pe moate nervii bucurestenilor. Asta in timp ce madam primar era ocupata cu trasul sforilor in PSD.

Pe onor primarita a durut o in cot de strazile si trotuarele inghetate din Capitala

Bucurestenii ghinionisti au fost nevoiti sa patineze ieri, fie pe roti, fie pe propriile talpi. Si asta pentru ca iarna nu a tinut cont de prioritatile politice si a dat buzna peste Capitala intr-un moment complet nepotrivit, acela in care pesedistii se bat ca chiorii pe putere si influenta, atat in Guvern cat si in partid. Iar cum primarita generala este mare lider al PSD Bucuresti si viseaza la mai mare, nimeni nu a mai avut grija ca strazile si trotuarele Capitalei sa fie curatate. In fond, alegeri sunt abia peste doi ani si bucurestenii trebuie si ei sa stie ca iarna nu-i ca vara. In plus, stratul de zapada nu a fost prea mare iar cum meteorologii au anuntat ca de astazi vremea se va incalzi lucrurile se pot rezolva si de la sine, asta spre deosebire de macelul din PSD. Un macel de pe urma careia edilita care i-a prostit pe bucuresteni la localele din 2016 spera sa-si consolideze pozitia in partid si sa-si deschida carare catre Cotroceni. In fond, nu toate blondele sunt proaste iar data fiind penuria de cojones de pe sena politica romaneasca o dama hotarata din fire isi poate infige tocul in cel mai mare partid iar daca are un noroc porcesc chiar si in pragul Presedintiei.

Bucurestenii aluneca, Firea urca

Pagubiti raman locuitorii Capitalei, care n-au nimerit-o bine nici cu schimbarea de sex. Au ales o doamna pe principiul ca femeile sunt mamoase si bune gospodine, dar au dat gres. Este suficient sa socotim serbarile si concertele organizate si sa comparam rezultatul cu numarul strazilor reparate si cu acela al mijloacelor de transport in comun cumparate in ultimii doi ani. Gabriela Firea nu este o gospodina dornica sa-si curete luna ograda si sa faca lucrurile sa mearga snur. Gabriela Firea viseaza la mari demnitati si lumina reflectoarelor, asa ca interesul acordat cetatii se va limita si in acest an la cateva prim-planuri artistice facute cu plugul de zapada alaturi, la convocarea comandamentelor de iarna si la niste cani de ceai inmanate cu inmanusata gratie unor oameni ai strazi. Cat priveste troienele periculoase si hade, strazile inghetate, masinile distruse de sarea aruncata pe caldaram, baltile care ineaca trecerile de pietoni, toate acestea vor face parte si in acest an din peisajul bucurestean. Ca doar ne-am ales primar cu ie ca sa fim siguri ca se pastreaza traditia, nu?

Stiti deja, ca nu cumva sa nu fie in atentia publicului, Firea isi umfla, din cand in cand, muschii mai mult la misto. Acum s-a dat barbata cu firmele de salubritate…

Si pentru ca fulgii au vizitat, tandru, Bucurestii, Gabi Firea, care avea de fapt treaba la CEx, s-a gandit ca in treacat sa sanctioneze firmele de salubritate din Capitala pentru ca nu au dat, preventiv, cu material antiderapant.  In mod normal, le-ai plange pe bietele firme, dar dupa ce vezi amenzile, te umfla rasul. Amenzile se ridica la 30.000 lei de cap de firma furajata, si au fost aplicate de militia locala. “Operatorii de salubrizare ar fi trebuit sa tina cont de avertizarile meteo de ninsoare si sa aplice material antiderapant din cursul noptii. In schimb, tratamentele au fost aplicate in aceasta dimineata, motiv pentru care s-a format polei. Pana la aceasta ora situatia a fost remediata, traficul rutier a fost reabilitat, dar solicit operatorilor sa actioneze in permanenta pentru a asigura un trafic fluent, astfel incat bucurestenii sa poata circula in conditii normale”, a tunat, grijulie, Gabriela Firea. Bre, nu incerca sa ne mai duci de nas, pe bune, crezi ca noi nu stim ca lupta Dragnea – Tudose e ceea ce te apasa, ieri? Ca sa iesi cumva bine si de aici, doar o cariera politica poate sa aiba omul, nicidecum doua. Bun, acum i-ai amendat pe salubritanici, si cum se circula in Bucuresti? A fost ucis poleiul? Ati dat gata fulguiala? Ai alungat gerul cu militienii locali? Tine minte, Gabi. Zmeul se naste zmeu, nu se vopseste in zmeu!

author avatar
Andrei Coman
843 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger