AcasăNewsFirea a anuntat, inaintea CEx, ca si-a depus demisia din fruntea PSD...

Firea a anuntat, inaintea CEx, ca si-a depus demisia din fruntea PSD Bucuresti. Ca „forma de protest”

Primarul Capitalei cumpara gaze la suprapret pentru bucuresteni. Din banii lor!

Pana sa ajunga la sedinta Comitetului Executiv al formatiunii – in cadrul careia se vor discuta atat subiectul remanierii, cat soarta sa in randul PSD – Gabriela Firea si-a anuntat plecarea din fruntea PSD Bucuresti, organizatie pe care o condusese interimar inca din 2016.

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de presedinte interimar la PSD Bucuresti, este o forma de protest a mea pentru faptul ca de doi ani de zile dl Dragnea a blocat alegerile la aceasta Organizatie. (…) Cred ca si statutul ar trebui sa fie amendat, in sensul ca o pozitie interimara nu poate sa dureze doi ani, (…) acum imi dau seama ca a fost un plan – (…) sa depind permanent de domnia sa”, a acuzat Firea.

author avatar
Cristina Stefan
295 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu nu știu cum poți face din ziarist, primar? E ca și cum ai face din actor președinte FIFA… Maine dacă îmi pune dracu 1.000.000 € pe pat și îmi spune de azi conduci Centrală Cernavodă,,, îl tremit la dracu pe dracu deci la taso. Cum poți sa sari de la litere la drumuri și administrația a 3 000 000 de cetățeni de la min muncii la autostrăzi de la pacanele la operații pe creier, de la operații pe inima la popice de performanță de la lipit afișe la parlament Uie de la legumicultura cu ardei gras și salata verde la primărie . Te doare mintea. Dacă nu te pricepi stai în banca ta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger