AcasăNewsFirea a analizat la rece incidentul aparut la evenimentul dedicat Simonei: "este...

Firea a analizat la rece incidentul aparut la evenimentul dedicat Simonei: „este clar ca am gresit”

Au trecut mai multe zile de cand publicul venit pe Arena Nationala sa o aplaude pe Simona dupa castigase primul ei titlu de Grand Slam a aclamat-o pe campioana, dar a fluierat-o zdravan pe social-democrata aflata in fruntea Primariei Capitalei, in momentul in care a urcat pe scena alaturi de Halep si i-a inmanat sportivei cheia orasului si o diploma de excelenta.

In tot acest timp, Gabriela Firea spune ca a reflectat la cele intamplate lunea trecuta pe cel mai mare stadion din tara. Drept urmare, reactiei transante postate pe o retea de socializare la scurta vreme dupa ce a parasit stadionul din Capitala, i s-a adaugat o alta, de cainta, i-ar spune unii, si exprimata pe un ton cu mult mai calm.

sursa foto: captura video youtube

Concret, primarul Capitalei admite – intr-o declaratie pentru RFI – ca n-ar fi stricat ca alegerea momentului in care sa ii fie inmanate Simonei distinctiile respective sa fi fost diferita de cea care a iscat reactia sonora a spectatorilor de pe stadion. Adica sa fie fost ales un cadru mai restrans pentru acordarea plachetelor, iar Halep sa fi iesit singura in fata fanilor veniti special sa o vada. „Eu am avut cea mai buna intentie, dar rezultatul nu a fost cel dorit si este clar ca am gresit, atat eu cat si echipa, pentru ca intr-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucuresti acum o saptamana si dupa mitingul PSD, era clar ca nu era cel mai potrivit loc si moment sa inmanez cheia orasului si diploma de excelenta (…) Acum la rece putem sa spunem orice, iar eu pot sa spun ca m-as fi bucurat sa fiu mai inteleapta sau mai prevazatoare si sa organizam o ceremonie, sa spunem, mai restransa, in cadrul Primariei, la sediu sau poate la o alta locatie, si apoi la Arena sa mearga doar Simona, bineinteles ca acum cu mintea de azi, stiti cum e… mintea romanului cea de pe urma”, a sustinut Firea.

[youtube]qWdISXsBAfQ[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mi-a soptit o pasarea ? ca tanti Pandele dupa succesurile cu tikete la biciclete la capitala Romaniei vrea sa implrmenteze si tichetul prima barcuta ?, programul desfasurat oe timp de vara ar ajuta șoferii sa vasleasca cu usurinta spre casa urmând sa construiasca far la km 0 si borne de semnalizare ambarcatiunilor pe timp nocturn si ceata.Barcute de masina sau de poseta pt doame pneumatice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger