AcasăNewsFinul lui Basescu, Gheorghe Falca, "calcat" de DNA la el in primarie

Finul lui Basescu, Gheorghe Falca, „calcat” de DNA la el in primarie

Anchetatorii fac perchezitii, joi, la Primaria Arad, condusa de secretarul executiv al PDL, Gheorghe Falca, surse judiciare afirmand ca ar fi verificate mai multe contracte incheiate de primarie.

Avocatul Gheorgita Mateut a declarat ca anchetatorii au ridicat de la Primaria Arad mai multe documente legate de contracte incheiate de Primaria Arad, el mentionand ca este vorba despre „o procedura obisnuita” si ca astfel de inscrisuri au mai fost ridicate si in trecut.

Conform unor surse judiciare, anchetatorii DNA au solicitat o serie de acte, neavand un mandat de perchezitie emis de instanta, primarul Gheorge Falca fiind de acord cu remiterea documentelor cerute in cadrul unui dosar aflat in faza cercetarilor prealabile inceperii urmaririi penale.

Potrivit surselor judiciare citate, contractele vizate ar fi incheiate cu firma Confort Construct din Timisoara detinuta de omul de afaceri Georgica Cornu.

De aemenea, procurorii ar fi cerut si contracte incheiate de societatea de apa si canal din municipiu.

Primarul Aradului, aflat la cel de-al doilea mandat, este casatorit cu Ela Seculici, fiica lui Gheorge Seculici, lider al PDL Arad, iar nasul lor de casatorie este presedintele Traian Basescu.

Gheorghe Falca este judecat pentru fapte de coruptie in legatura cu vanzarea unui teren al municipalitatii unui apropiat al familiei, la un pret considerat de catre procurorii DNA ca fiind sub pretul pietei.

author avatar
Ciprian Purice
1.084 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger