AcasăFinalistii Selectiei Nationale Eurovision 2014: Ei lupta pentru a reprezenta Romania la...

Finalistii Selectiei Nationale Eurovision 2014: Ei lupta pentru a reprezenta Romania la Copenhaga!

Paula Seling si Ovi,  Stefan Stan feat. Teddy K, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu si Vizi Imre sunt o parte dintre artistii care au ajuns in finala nationala a concursului Eurovision 2014 si care vor lupta pentru a reprezenta Romania la Copenhaga.

Din cele 150 de melodii validate sa participe la Selectia Nationala Eurovision, juriul a decis un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie, urmand ca in prima zi de primavara telespectatorii, impreuna cu juriul, sa decida ce cantec va reprezenta Romania in acest an la finala internationala a concursului, in Copenhaga. Ponderea televotului va fi de 50%, la fel ca in cazul votului juriului.

Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, Renée Santana feat. Mike Diamondz, Paula si Ovi, Mirela Vaida Boureanu, The dAdA si The Zuralia Orchestra sunt cei calificati in finala nationala a concursului Eurovision 2014.

Selectia Nationala se va desfasura la Brasov, la Teatrul Sica Alexandrescu si va fi transmisa in direct de TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

Printre artistii care si-au incercat norocul, dar nu au ajuns in finala, se numara Tudor Turcu, VH2, Blaxy Girls, Dan Helciug, Anthony Icuagu, Jazzy Jo, Ozana Barabancea, Andrei Leonte, Cobzality feat. Matilda Pascal Cojocarita, Andreea Olariu, Alexandra Craescu, Cezar Dometi.

author avatar
Alina Costache