AcasăFinala TE CUNOSC DE UNDEVA: Cezar Ouatu, castigatorul sezonului 7, si-a cerut...

Finala TE CUNOSC DE UNDEVA: Cezar Ouatu, castigatorul sezonului 7, si-a cerut iubita de sotie chiar pe scena! (VIDEO)

Ultima editie a sezonului cu numarul sapte a emisiunii-concurs „Te cunosc de undeva” a adus emotii enorme pentru Cezar Ouatu, alias „Cezar the Voice”, reprezentant al Romaniei la Eurovision, in urma cu doi ani, la editia din Suedia.

Ajuns in marea finala, tanarul in varsta de 35 de ani – care a intrat in pielea regelui pop, Michael Jackson, interpretand una dintre cele mai cunoscute piese ale regretatului artist: „The way you make me feel” -a avut surpriza sa afle ca a fost ales marele castigator al actualului sezon. S-a bucurat nespus, fiind felicitat pentru performanta deopotriva de juriu, dar si de catre colegii de breasla, care au concurat alaturi de el in actualul sezon al competiei „Te cunosc de undeva”, difizata de Antena 1.

Insa, la randul lui, Cezar avea in plan sa surprinda pe cineva – pe iubita lui, Andreea – femeia pe care si-o doreste alaturi tot restul vietii. Drept urmare, Ouatu a ales sa ii ceara mana in fata camerelor, pe scena, sub privirile emotionate- unele inlacrimate- ale colegilor sai, dar si in aplauzele asistentei. Dupa cum cei mai multi intuiesc, tanara care il face fericit pe Cezar Ouatu i-a acceptat acestuia cererea in casatorie, rostind un „da” incarcat de emotie. VEZI IMAGINI AICI

[youtube]-wvepJKUl7Y[/youtube]

[youtube]T61HqdjoGYU[/youtube]

sursa foto: Antena 1

author avatar
Cristina Stefan