AcasăNewsFINALA CUPEI ROMANIEI, Rapid-Dinamo: Programul metroului, prelungit

FINALA CUPEI ROMANIEI, Rapid-Dinamo: Programul metroului, prelungit

(foto: ProTv)

Suporterii care merg, miercuri seara, la Finala Cupei Romaniei, de pe National Arena, la meciul Rapid-Dinamo, afla ca Metrorex a decis ca programul metroului sa fie prelungit.

(foto: ProTv)

Metrorex anunta, prin intermediul unui comunicat, faptul ca, pe 23 mai 2012, trenurile de metrou vor circula dupa un program prelungit cu o ora – pana la ora 24:00 a zilei de 23 mai 2012 – ora de plecare de la statiile capat de magistrala.

De asemenea, reprezentantii Metrorex informeaza ca, in functie de ora la care se va termina meciul Rapid-Dinamo, se va putea dispune prelungirea programului de circulatie a trenurilor de metrou pentru preluarea corespunzatoare a fluxului de calatori.

Finala Cupei Romaniei dintre Rapid si Dinamo are loc National Arena. Meciul va incepe la ora 21 si va fi transmis in direct la ProTV. Cele doua echipe se intalnesc din nou in ultimul act al Cupei Romaniei, dupa 10 ani.

Partida Rapid-Dinamo va avea loc pe National Arena, la doua saptamani dupa ce stadionul a gazduit Finala Europa League, dintre spaniolii de la Atletico Madrid si Athletic Bilbao, castigata de cei dintai, cu scorul de 3-0.

1.138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger