AcasăNewsFinal tragic pentru eleva de 16 ani din Bacau, data disparuta: A...

Final tragic pentru eleva de 16 ani din Bacau, data disparuta: A fost gasita moarta in raul Bistrita

Deznodamant tragic in cazul adolescentei de 16 ani din Bacau, data disparuta de sase zile din internatul liceului unde invata. Trupul neinsufletit al elevei a fost descoperit in raul Bistrita.

Marti dimineata pompierii au descoperit, intr-un stavilar de pe raul Bistrita,  trupul neinsufletit al tinerei care a fost data disparuta zilele trecute, dupa ce a cerut invoire de la internat pentru a se plimba cu rolele, fara a se mai intoarce. Cadavrul fusese dus de curenti la cativa kilometri departare de locul in care au fost gasite obiectele fetei: ochelarii si rolele.

Mama fetei a venit luni din Italia pentru a asista la cautarile Claudiei, fiica sa cea mare, si a asteptat ore in sir pe malul Bistritei sperand ca inca se mai poate intampla o minune. Deocamdata nu se stie conditiile in care a murit adolescenta, dar anchetatorii iau in calcul varianta unei sinuciderii, mai ales ca dupa despartirea parintilor ei, fata ar fi suferit o depresie.

Politistii au deschis o ancheta si incerca sa refaca ultimele ore din viata Claudiei. Langa rolele descoperite pe malul canalului de fuga din municipiul Bacau al raului Bistrita, oamenii legii au descoperit o serie de inscrisuri care ar apartine elevei, din care reiese ca e posibil ca aceasta sa se fi sinucis. „O pasiune ma omoara, ma face sa ma sinucid” si „Cum sa-i iau locul mamei, cum sa-i tin locul? Cum…?”, noteaza stirileprotv.ro.

Conducerea liceului la care invata tanara a anuntat disparitia acesteia, miercuri seara, cand ea n-a mai ajuns la internat.

author avatar
Alina Costache
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger