AcasăNewsFinal INFIORATOR pentru o relatie perfecta. Ce i-a facut tanara asta iubitului...

Final INFIORATOR pentru o relatie perfecta. Ce i-a facut tanara asta iubitului ei a SOCAT pe toata lumea!

Tineri, frumosi si indragostiti, treceau drept un cuplu aproape perfect in ochii apropiatilor si ai vecinilor lor. Asta pana intr-o zi, cand oamenii au fost pur si simplu socati sa afle ca povestea lor de dragoste s-a incheiat tragic!

Idila celor doi britanici din Scalford s-a sfarsit intr-o clipa, intr-un mod infiorator! Femeia in varsta de 31 de ani l-a injunghiat de zeci de ori pe iubitul ei cu 11 ani mai tanar, pana ce cutitul s-a rupt si victima a ramas fara suflare. N-a mai contat ca barbatul o adora. In zadar a sunat la Ambulanta, medicii nu au mai putut face nimic pentru iubitul ei, care a pierit intr-o balta de sange.

Totul a pornit de la o cearta. Ametiti de bautura, cei doi indragostiti s-au luat la harta. Apoi femeia i-a trimis un sms fostului iubit, tatal unuia dintre cei doi copii ai ei, spunandu-i ca regreta ca s-au despartit, potrivit Daily Mail. In clipa urmatoare, orbita de furie si de regrete, a facut gestul dramatic. Tragedia care a ingrozit intreaga comunitate britanica s-a intamplat in noiembrie anul trecut. Acum femeia este judecata pentru omor.

363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger