AcasăNewsFilmuletul devenit VIRAL! Bebelusii dansatori fac senzatie pe Internet. Au strans 30...

Filmuletul devenit VIRAL! Bebelusii dansatori fac senzatie pe Internet. Au strans 30 de milioane de vizualizari! (VIDEO)

Ce Gangnam Style sau Harlem Shake?! Un videoclip cu bebelusi care danseaza face furori pe Internet si a ajuns sa aiba 30 de milioane de vizualizari in mai putin de o saptamana de cand a fost postat pe Youtube.

Veseli si tare simpatici, copiii din reclama Evian cuceresc pe oricine ii vede dansand. Se misca grozav si le dau clasa oamenilor mari, cand e vorba de break-dance! Clipul a devenit viral si a reusit sa stranga milioane de vizualizari in doar cateva zile dupa ce a ajuns pe Internet.

De fapt, povestea e urmatoarea: adultii se vad in vitrinele unor magazine, danseaza si se vad imitati de niste copii. Ce se intampla si cat sunt de amuzanti baietii si fetitele din clip, vedeti imediat! Care mai suparat care concentrat sau cu urme de ciocolata pe fata si pe hainute – sunt foarte amuzanti! In urma cu doar cativa ani, cand a aparut pe piata prima reclama cu bebelusii dansatori, compania a reusit sa ajunga in Cartea Recordurilor, la categoria cea mai vizionata reclama in mediul online.

[youtube]pfxB5ut-KTs[/youtube]

1.332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger