AcasăNewsFilme pentru adulţi prezentate pe o tablă interactivă la o şcoală din...

Filme pentru adulţi prezentate pe o tablă interactivă la o şcoală din Paşcani. Ce spun autoritățile

elevi

Scandal la o școală din Pașcani, unde elevii au folosit tabla interactivă din sala de clasă pentru a se uita la filme pentru adulți.

Incidentul a avut loc la începutul lunii aprilie și a stârnit un val de indignare.

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi

Imediat după, conducerea școlii a aflat despre faptele elevilor, fiind constituită o comisie de cercetare internă, pentru a stabili cât mai exact ceea ce s-a întâmplat pentru a lua măsurile care se impun în astfel de situații.

„A fost convocat consiliul clasei, au fost invitați părinții elevilor în cauză, s-a stabilit modalitatea prin care a fost posibil să se acceseze acest site. Menționăm că sistemul informatic este codat pentru a împiedica elevii să acceseze astfel de site-uri, dar a fost utilizată funcția hotspot.

Elevii implicați vor fi sancționați conform regulamentelor în vigoare, iar la nivelul tuturor claselor se vor relua la orele de consiliere și dirigenție, temele privind securitatea internetului, obligațiile elevilor și riscurile la care se expun în astfel de cazuri”, a spus acesta.

Situația a ajuns ulterior și în atenția Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi. Potrivit informațiilor apărute, se pare că incidentul a fost făcut public de mai mulți elevi care s-au plâns profesorilor cu privire la faptul că unii dintre colegii lor au proiectat filme pentru adulți pe dispozitivele din sală.

author avatar
Andreea Vlad
612 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce consiliere le poate face diriginta sau psiholoaga scoloo unor golani care se cred eroi? Nu exista nicio parghie reala de a preintampina sau a trage la raspundere astfel de fapte, atata timp cat exmatricularea acestor elemente este interzisa prin lege. Profesorii, mai ales profesoarele sunt niste victime, care nu au nicio sansa in fata hoardelor de adolescenti scapati de sub control si plini de banii babacilor, facuti din nu se stie de invarteli. Asta e Romania educata a lui Werner plimbaretu’ Number One!

  2. Directoarea Pușcașu o să vă spună că nu aveți voie să maltratați elevii iar diriginta o să își primească certificatul de comportament integru doar că nu are nevoie, e titulară dintr-un foc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger