AcasăNewsFiii monstrului din Caracal nu sunt discreți ca tatăl lor. I-au îmbrâncit...

Fiii monstrului din Caracal nu sunt discreți ca tatăl lor. I-au îmbrâncit pe reporteri la DIICOT (VIDEO)

Au fost incidente la sosirea membrilor familiei Dincă la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată (DIICOT). Doi bărbați, cel mai probabil fiii lui Gheorghe Dincă, s-au îmbrâncit cu jurnaliștii când presa a vrut să le pună întrebări.

„Dă-te, mă, dă aici!”, s-a răstit unul din cei doi atunci când a fost întrebat de oamenii de presă de la fața locului ce este agresiv. Soția lui Gheorghe Dincă, Elena Dincă, i-a însoțit pe cei doi bărbați când au ajuns la sediul central DIICOT pentru audieri. Nici ea și nici odraslele acestora nu au vrut să facă vreo declarație în fața jurnaliștilor prezenți în fața instituției.

Copiii femeii i-au dat la o parte pe ziariștii și camermanii aflați la sediul central DIICOT, pentru a putea intra în clădire. Marți, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat că Elena Dincă ar ști mult mai multe decât spune, motiv pentru care ar trebui audiată de către procurori.
 [youtube]QVHzd_CJssE[/youtube]
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
943 afisari

1 COMENTARIU

  1. nu tin partea familiei Dinca,dar haita de reporteri e omniprezenta,inghesuie oamenii de parca ar fi la coada de tigai la reducere..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger