AcasăNewsFiica si averea lui Dan Condrea ajung la stat!

Fiica si averea lui Dan Condrea ajung la stat!

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au decis ca fata lui Dan Condrea, cel care a fost patronul Hexy Pharma si care a murit intr-un accident rutier, sa fie luata de langa mama si sa fie plasata intr-un centru pentru protectia copilului.

In aceasta situatie, si bunurile fetitei vor fi administrate de stat. Calculele noastre spun ca Dan Condrea a lasat in urma o avere de peste 10 milioane de euro. O parte din acesti bani vor ajunge la fetita, probabil la majorat. Dan Condrea a lasat in urma doi copii: un baiat din actuala relatie cu Uliana si o fata, Magda, din casnicia anterioara cu Laura Georgescu. Averea lui Dan Condrea, dar si custodia micutei in varsta de 12 ani, a starnit un adevarat razboi mediatic intre fosta si actuala sotie a acestuia, ba chiar s-a lasat cu un proces. Intre timp,  anul trecut, cei de la Protectia Copilului au demarat o ancheta in cazul fetitei lui Dan Condrea, care era crescuta de mama ei, prima sotie a afaceristului, Laura Georgescu.

Domiciliul Magdei s-a mutat la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”

Timp de o luna de zile, inspectorii au audiat persoane din jurul copilei si au verificat conditiile in care traieste si invata. In urma anchetei, s-a stabilit ca fetita nu ar trebui sa ramana alaturi de mama ei, pentru ca nu ar avea un mediu propice, iar cazul a ajuns la Tribunalul Bucuresti. Zilele trecute, judecatorii au pronuntat decizia in acest caz: copila ramane in sarcina statului. ”Dispune instituirea, pe calea ordonantei presedintiale, a masurii plasamentului in regim de urgenta al copilului …, la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti si stabileste domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului in regim de urgenta. Constata suspendat de drept exercitiul drepturilor parintesti ale paratei Georgescu Marilena-Laura pe durata plasamentului in regim de urgenta. Drepturile si obligatiile parintesti cu privire la persoana copilului vor fi exercitate, respectiv indeplinite, de catre Seful Complexului Social de Servicii „Sf. Iosif”, iar cele cu privire la bunurile copilului, de catre Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti, pe durata plasamentului in regim de urgenta. Executorie. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare”, se arata in decizia instantei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger