AcasăNewsFiica si amanta lui Dinu Patriciu, cercetate penal

Fiica si amanta lui Dinu Patriciu, cercetate penal

Ana Patriciu, fiica lui Dinu Patriciu, si Melanie Chen, presupusa amanta a afaceristului, au fost date in judecata de Dana Patriciu, sotia afaceristului.

Totul a inceput anul trecut cand, la intoarcerea dintr-o calatorie din Franta, Dana Patriciu a remarcat disparitia mai multor bunuri din casa. S-a vorbit atunci de bijuterii, haine, ceasuri si genti de firma, in valoare totala de peste 300.000 de euro.

Conform Romania TV, Dana Patriciu a fost instiintata de angajatii ei ca, in perioada in care a fost plecata in Franta, prin casa respectiva au trecut atat Ana Patriciu, fiica afaceristului, cat si Melanie Chen, presupusa amanta.

Atunci, Dana Patriciu a facut plangere la politie, acuzandu-le pe cele doua de furt, dar s-a decis neinceperea urmaririi penale.

La aproape un an de la acel moment, Dana Patriciu a redeschis dosarul, acesta ajungand pe masa judecatorilor de la Judecatoria Sectorului 1. Ana Patriciu si Melanie Chen sunt cercetate penal, iar magistratii trebuie sa decida daca se fac vinovate de furt calificat.

Interesant este ca, desi Dinu Patriciu a incetat din viata, numele sau inca mai apare intr-un dosar aflat pe rol la Judecatoria Sectorului 3. Cu putin timp inainte sa moara, afaceristul daduse in judecata o fosta angajata pe motiv ca a imprumutat-o cu 100.000 de euro si femeia nu i-a mai dat banii inapoi.

author avatar
Cristi Ionita
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger