AcasăNewsFiica pacientului filmat cu larve pe rani, la ATI, audiata

Fiica pacientului filmat cu larve pe rani, la ATI, audiata

Fata barbatului in varsta de 77 de ani, care si-a gasit sfarsitul dupa ce a fost internat, o perioada, la Spitalul de Arsuri din Bucuresti, fiind filmat cu larve pe rani, pe un pat de la Terapie Intentiva, a dat ochii cu anchetatorii.

Dupa mai multe zile in care diverse cadre medicale- doctori si asistenti – au trecut pragul Politiei Capitalei, pentru a fi audiati in cele doua dosare aflate in investigarea specialistilor criminalisti, in privinta decesului a doi dintre pacientii Spitalului de Arsi, din Capitala, de aceasta data vineri dimineata s-a prezentat la discutiile cu oamenii legii si fata uneia dintre victime.

Femeia nu a dorit sa faca declaratii in fata presei, insa, la iesirea de la audieri, in timp ce se indeparta de sediul Politiei, in momentul in care a fost intrebata daca are ceva sa le reproseze medicilor care l-au avut in grija pe tatal sau, a dat urmatorul raspuns: „Normal. Ca nu si-au facut datoria”.

Prezenta sa la audieri a venit la trei zile de cand medicul care a filmat conditiile in care se afla barbatul, pe un pat de la Terapie Intensiva, a fost audiat de catre oamenii legii.

Va reamintim ca pe langa dosarul in care se investigheaza conditiile in care a fost tratat si motivele care au dus la moartea barbatului, anchetatorii bucuresteni se ocupa, in paralel, si de cauza deschisa ulterior decesului unei femei de varsta a treia, care a primit, la transfuzie, sange dintr-o alta grupa decat cea pe care o avea pacienta.

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger