AcasăNewsFiica nelegitima a lui Paunescu vinde mormantul tatalui

Fiica nelegitima a lui Paunescu vinde mormantul tatalui

Grefiera incearca sa demonstreze in instanta ca Adrian Paunescu a fost tatal ei

Grefiera Andreea Birlea pare ca vrea sa-l stearga definitiv din amintirile sale pe cel care i-a fost tata pana anul acesta. Ea a scos la vanzare locul de veci al lui Nicolae Birlea, pentru 2.000 de euro.

Grefiera incearca sa demonstreze in instanta ca Adrian Paunescu a fost tatal ei

Dupa ce magistratii au decis ca numele lui Nicolae Birlea sa fie scos din certificatul de nastere al Andreei Birlea, pe motiv ca acesta nu a fost tatal grefierei, aceasta a decis sa scape si de ultimul lucru ce o leaga de „fostul” tata.

Adrian Paunescu

Recent, grefiera a postat pe un site de specialitate un anunt in care mentioneaza ca vinde locul de veci al raposatului „tata” cu 2.000 de euro.

Andreea Birlea vinde locul de veci al „fostului” tata

Pentru a-si promova „marfa”, ea precizeaza ca mormantul scos la mezat are pozitie buna, pe parcela „G”, situata in apropierea aleii principale. Aceasta decizie vine la scurt timp dupa ce judecatorii au concluzionat ca Nicolae Birlea nu este tatal biologic al grefierei, existand posibilitatea ca aceasta sa fie, intr-adevar, fata lui Adrian Paunescu.

Dupa aceasta victorie in instanta, grefiera a anuntat ca va redeschide procesul de recunoastere a paternitatii fata de regretatul poet.

author avatar
Narcis Voica
1.151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger