AcasăNewsFiica Madonnei, orgie la Miami

Fiica Madonnei, orgie la Miami

Lourdes „Lola” Leon se dovedeşte la fel de provocatoare ca regina pop-ului, provocând vâlvă la prezentarea de modă Art Basel de la Miami Beach Temple House.

O reprezentaţie sulfuroasă, alături de 30 de modele care se dezbrăcau şi se sărutau, tânăra de 23 de ani a interpretat un dans lasciv, alăturându-se corpurilor goale de pe scenă. Mesajul spectacolului „Dragoste diferită”,  animat de casa de modă spaniolă Desigual şi stilizat Carlota Guerrero şi Alicia Padron, este „îmbrăţişarea şi iubirea multirasială”. „Actul de iubire este universal, vă rugăm să împărtăşiţi acest spectacol de dragoste şi diversitate. La Desigual iubim sărutările, sunt emoţii şi suntem oameni. Dragostea diferită înseamnă să-ţi iubeşti semenii”, spun organizatorii.

„Este un spectacol uşor suprarealist, arată bărbaţi şi femei aflaţi în extaz timp de minute lungi, însă până la urmă toată lumea s-a descurcat de minune”, a comentat Peter Davis, editorul revistei L’Officiel.“Lourdes este incredibil de talentată. Sunt geloasă pentru că este incredibilă în tot ce face, o dansatoare şi o actriţă minunată. Este mult mai bună decât mine atunci când vine vorba de talent”, a mărturisit Madonna pentru Vogue. Art Basel este un eveniment de artă contemporană organizat în Elveţia, Statele Unite, Hong Kong şi China. (R. J.)

author avatar
National
2.837 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aia e o orgie o capturare a dragostei in templul Dragostei si devierea ei. Dragostea e cu totul altceva. Uite dragostea e sa vanda ma-ta tot si sa imparta cersatorilor. Sexul unei femei cu o femeie inseamna destrabalare si nu dragoste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger