AcasăNewsFiica lui Stalin, Svetlana, a murit. "Tata mi-a ruinat viata!"

Fiica lui Stalin, Svetlana, a murit. „Tata mi-a ruinat viata!”

(foto: Wikipedia)

Fiica fostului dictator sovietic Iosif Stalin a murit, rapusa de cancer. Svetlana Stalina, cunoscuta ca Lana Peters, avea 85 de ani si a decedat martea trecuta, in Statele Unite. Despre tatal sau, aceasta spunea ca „i-a ruinat viata” si ca era un om „necioplit” si „foarte crud”.

(foto: Wikipedia)

Svetlana Stalina, unica supravietuitoare dintre copiii lui Stalin, a murit in Wisconsin, nordul Americii, tara unde a trait incepand cu anul 1967, informeaza Mediafax. Viata Svetlanei Stalina a fost demna de un roman, scriu jurnalistii de peste Ocean, care noteaza ca aceasta si-a schimbat de mai multe ori numele, incercand sa scape de asocierea cu tatal ei, Iosif Stalin. Dupa moartea dictatorului, in 1953, Svetlana Stalina a luat numele de fata al mamei, Aliluieva. In 1967, Svetlana solicita azil in SUA, iar trei ani mai tarziu se marita, devenind Lana Peters, sotia arhitectului William Wesley Peters.

Intr-un interviu publicat anul trecut Wisconsin State Journal, povestind cum a fost viata ei, ca fiica a lui Stalin, Svetlana a marturisit ca „tatal i-a ruinat viata”. „Era un om simplu. Necioplit, foarte crud. La el, nimic nu era nuantat”, a mai spus fata dictatorului.

587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger