AcasăNewsFifor vrea să rezolve situația scolilor cu WC în curte

Fifor vrea să rezolve situația scolilor cu WC în curte

Ministrul de interimar de Interne, Mihai Fifor, a cerut prefecţilor judeţelor din ţară ca până luni seară să îi transmită o situaţie cu toate şcolile care nu au grup sanitar şi nici autorizaţie, pentru a lua măsuri urgente pentru rezolvarea problemelor, împreună cu premierul.

„Aş vrea să solicit prefecţilor ca până diseară împreună cu inspectorul general şcolar să prezinte o situaţie cu toate unităţile de învăţământ de pe raza fiecărui UAT (Unitate Administrativ Teritorială) care nu au grup sanitar în acest moment. Se va prezenta această situaţie prin prefecturi şi, cu domnul ministru Breaz (ministrul Culturii şi ministrul interimar al Educaţiei, n.r.), vom face analiza astfel încât să putem prezenta doamnei prim-ministru şi să luăm măsuri urgente în acest sens”, a cerut Fifor.

Precizările au fost făcute luni, la o videoconferinţă cu prefecţii, şefii structurilor MAI din teritoriu şi cu reprezentanţii inspectoratelor şcolare judeţene, iar discuţiile au vizat începerea noului an şcolar şi stadiul unităţilor de învăţământ.

„Totodată, dorim să ştim care este situaţia cu şcolile care nu au autorizaţie în acest moment şi care sunt măsurile care se întreprind, astfel încât unităţile de învăţământ să poată fi autorizate şi să înceapă procesul de învăţământ la timp”, a mai spus ministrul de interimar de Interne.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
208 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger