AcasăNewsFifor vrea sa fie secretar general al PSD

Fifor vrea sa fie secretar general al PSD

Se aflase, recent, ca aspira la statutul de prezidentiabil. Mai nou, pe Mihai Fifor l-ar tenta si postura de secretar general al PSD-ului.

Actualul purtator de cuvant al formatiunii social-democrate a anuntat, miercuri, ca s-a hotarat ca la apropiatul Congres, de sambata, sa isi incerce sanse pentru functia de secretar general, postura in care aspira sa ajunga din nou si Codrin Stefanescu. „In aceste momente deloc usoare pentru partid, vreau sa ma implic mai mult, sa muncesc mai mult si sa fiu alaturi de colegii mei. Cred ca pot face cel mai bine toate aceste lucruri din functia de secretar general, parte dintr-o echipa pe care votul colegilor o va decide”, si-a motivat Fifor intentia de a candida la functia de secretar general in Partidul Social Democrat.

Anuntul a venit la doua zile dupa ce fostul ministru al Apararii si-a facut publica intentia de a se inscrie in cursa interna pentru desemnarea candidatului la prezidentialele din toamna, demersuri similare facand si colegii sai Eugen Teodorovici, Serban Nicolae si Liviu Plesoianu.

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are moaca de sef de partid, nu poate combate si conduce baroni psd, si nu-l poate invinge pe von Klaus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger