AcasăNewsFifor: Ușa PSD – deschisă tuturor membrilor ALDE. Bateţi şi vi se...

Fifor: Ușa PSD – deschisă tuturor membrilor ALDE. Bateţi şi vi se va deschide

Mihai Fifor a anunţat că uşa PSD este deschisă tuturor celor din ALDE care „nu sunt dispuşi să accepte să fie sacrificaţi în numele intereselor ascunse” ale lui Călin Popescu-Tăriceanu. Secretarul general al PSD a reinterat faptul că partidul va continua guvernarea.

„Şi eu şi colegii mei am primit zilele acestea mesaje şi semnale de la membrii ALDE care ne-au spus că nu înţeleg ce se întâmplă şi ce jocuri face domnul Tăriceanu. Este îngrijorător că nici măcar în interiorul propriului partid nu a putut explica în mod coerent această mişcare. Însă românii merită şi au dreptul să ştie ce anume l-a determinat să fugă de la guvernare, din moment ce nici propriul „vis prezidenţial” pare că nu mai e motivul. Aşteptăm un moment de luciditate din partea domniei sale”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul a prezentat şi câteva certitudini şi anume:

„1. PSD va continua guvernarea de care domnul Tăriceanu a fugit.

2. Uşa noastră este deschisă tuturor colegilor din ALDE.

3. Istoria ne-a învăţat că atunci când un om politic face o mişcare de asemenea anvergură, care pune în pericol stabilitatea ţării şi periclitează nu doar propriul partid, ci şi propria carieră politică, înseamnă că motivele sunt menite să rămână bine ascunse şi să servească, de fapt, altora”, a concluzionat Fifor.

ALDE a stabilit, luni, ieşirea de la guvernare şi alianţa cu Pro România.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană