AcasăNewsFifor si Simon au depus juramantul, intr-o ceremonie foarte scurta

Fifor si Simon au depus juramantul, intr-o ceremonie foarte scurta

In prezenta lui Klaus Iohannis, a presedintilor celor doua Camere, a premierului Tudose si a a mai multor ministri din actualul Executiv, Mihai Fifor si Gheorghe Simon au depus juramantul, la mai putin de trei ore de cand fusesera, practic, desemnati de PSD pentru a ocupa aceste functii.

Ceremonia din Sala Unirii, de la Cotroceni, in cadrul careia Mihai Fifor a depus juramantul ca ministru al Apararii, pentru ca apoi si colegul sau din PSD, deputatul Gheorghe Simon, sa parcurga aceiasi pasi pentru a prelua portofoliul Economiei nu a durat mai mult de cinci minute.

Ministrul Simon si-a facut cruce, dupa ce a jurat

E de mentionat faptul ca primul om in stat nu a facut declaratii dupa ce noii membri ai Guvernului au depus juramantul.

sursa foto: captura video TVR 1

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari

2 COMENTARII

  1. Dupa evenimentele din decembrie 1989 cei mai multi romani traiesc cu senzaia că ara nu e guvernată sau că ar fi pe ultimul drum si resimt cu o acuitate dureroasă dezagregarea, disoluia, absena oricărei strategii a poporului roman, pentru poporul român. Ca natie avem nevoie de niste coordonate, niste raspunsuri. Ce facem cu daruirile lui dumnezeu pentru neamul nostru? Cine sîntem noi ca popor? Cine vrem să fim ori sa devenim? Dacă ne punem asemenea întrebări, dacă ne interesează ce cerem noi de la noi înine ca neam i ca stat, unde anume avem posibilitatea să ne poziionăm în matricea naiunilor moderne, din punct de vedere cultural, politic, economic, social, unde putem fi situati peste zece si mai multi ani i ce se întreprinde concret pentru asta, atunci cei cu discernamantul neafectat nu putem ramane pasivi fata de realitatile amenintatoare la adresa neamului romanesc. Numai valorile umane superioare, adevarate, inzestrate cu talent, inteligenta, mestesug competitional, harnicie si moralitate, omenie, sentimente de compasiune, impreuna cu procesul complex de instruire superioara a membrilor societatii pot constituii resursele si caile pasnice sigure si garantate ce pot aduce Romaniei progres si modernitate, caracteristici mult dorite si necesare in cultura, economie, industrie, agricultura, turism, educatie, sistem de sanatate publica, administratie centrala si locala, justitie etc. Numai consolidand instituiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea in bine a istoriei neamului si a dezvoltarii economice in interesul progresului general al Romaniei. Doar, diminuarea SARACIEI, eliminarea ANARHIEI a comportamentului discretionar a unor farisei fata de norme si limitarea PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenei de opinie i va asigura in acelasi timp capacitate adevărului de a combate pacatul, greeala si minciuna precum si conditiile necesare eliminarii riscului de activare a oricarui tip de dictatura. Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde din urma fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese care poate sa gadile instinctele primare ale disperatilor , sa orienteze si sa conduca populatia ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!

  2. BAI TURBATULE, CIUPIT DE BOLI VENERICE , Fifor FILOZOFUL-BULII, DACA AI FOST REFUZAT LA TRANSPORTURI, LA INDUSTRIE TI-AI DEMONSTRAT NULITATEA, LA RAMATA CE VREI SA TE KACI PE TINE IN FATA TUNULUI NEISPRAVITULE. OI FI TU ACOPERITUL BIZDII CA SI BOTITUL PREMIER Start Strek DAR FACI NATIUNEA ROMANA DE RASUL LUMII LA INTALNIRILE MILITARE , NATO, UE, etc . In PSD si ALDE suntei numai PUSCARIABILI, PENALI, SEMIDOCTI, IMPOSTORI, HIDOSI, gunoaie si rezuduuri umane , tradatori si catastrofe umane, etc………VOI INSTIGATI POPORUL ROMAN LA REVOLTA GENERALA NEMAINTALNITA IN ISTORIA SA PRIN PROSTIE, BATJOCORA SI HOTIE AFISATA IN MOD SCANDALOS………….. .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger