AcasăNewsFifor, prima zi la MApN, prima sedinta cu sefii de departamente

Fifor, prima zi la MApN, prima sedinta cu sefii de departamente

Mihai Fifor si-a preluat deja prerogativele, la Ministerul Apararii, de aceasta data. Nu oricum, ci convocand o intrevedere cu echipa din subordinea sefului MApN.

In ziua ce a urmat depunerii juramantului, in fata presedintelui, a sefilor celor doua Camere ale Parlamentului, dar si a sefului sau direct, premierul Tudose, Mihai Fifor a si avut o intalnire de lucru cu sefii departamentelor si a structurilor centrale ale MApN.

Fifor a fost care a convocat aceasta intrevedere, pentru a se intra in paine dupa instalarea noii conduceri a ministerului, cum s-ar spune. Astfel, a aflat nu doar cine se ocupa de ce departament, ci si ce activitati se afla, la aceasta data, pe agenda ministerului care, dupa demisia lui Adrian Tutuianu, a avut conducere interimara.

Sedinta de miercuri se anunta, insa, doar prima dintr-o viitoare serie de intruniri. „Astfel de intalniri vor continua in perioada urmatoare pentru a fi trecuta in revista evolutia programelor esentiale de inzestrare si pentru a se avansa in demersurile asumate atat in Programul de Guvernare, cat si in ”Planul de inzestrare a Armatei Romaniei 2017-2026”, se transmite dinspre MApN, intr-un comunicat.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger