AcasăNewsFIFOR mută munții: SMULGE 112 de la STS și-l pune sub CONTROLUL...

FIFOR mută munții: SMULGE 112 de la STS și-l pune sub CONTROLUL MAI

Abia urcat interimar pe scaunul Ministerului Afacerilor Interne, Mihai Fifor, vicepremier în guvernarea Partidului Social Democrat (PSD)  confirmat că Executivului pregătește un act normativ prin care serviciul 112 sa treaca de la Serviciul Telecomunicații Speciale (STS) la MAI.

Intrebat daca anuntul premierului Viorica Dancila legat de comasarea dispeceratelor de urgenta inseamna ca serviciul 112 va trece de la STS la MAI, Mihai Fifor a raspuns pentru televiziuni: „E corect, asta vrem sa facem”.

Premierul Viorica Dancila a spus miercuri ca a cerut Internelor „comasarea dispeceratelor între Poliție, SMURD, Pompieri, Ambulanță”.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
396 afisari

2 COMENTARII

  1. Care munti mai Bodoc ??,tu crezi ca orce golanie sau facatura este un munte ??.
    Ca o nenorocire sa nu se repete in primul rand vezi care-i cauza ??,s-a terminat ancheta ?,
    s-a judecat procesul ??,s-a facut un audit de specialitate pe servicii ??,legislatia statutul si procedurile acestor servicii sunt in concordanta ??.
    Candmergi cu HAI – RUPUL te dovedesti un pafarist ,un amator ,un nimeni !!,sa schimbi de dragul schimbarii ,sa vii din mers sa-ti ajustezi pasii asta faci la instructie ,acolo faci exercitii ,acolo experimentezi .
    Incompetenta ,iresponsabilitate ,impotenta,inconstienta ,de unde vreti rezultate, cand n-au cap ,vai de picioare !!.
    LA LOC COMANDA FIFOR , ia-o” de la al cu paie ,al ciu fan”,stiinta conducerii nu se invata pe bulevard nici in gasca PSD !!.

    • Stimate andreesanu,
      Titlul este unul ironic, câtă vreme avem o guvernare social-democrată care nu a făcut decât să își bată joc de sistem, care era și așa în ruină. Fifor este o altă rotiță nouă a PSD, evident că va muta munți de abur. Vă înțelegem nemulțumirea și credeți-ne, suntem mai revoltați decât dumneavoastră.
      Numai bine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger