AcasăNewsFifor, dupa desemnarea in fruntea MApN: Sunt foarte multe lucruri de facut

Fifor, dupa desemnarea in fruntea MApN: Sunt foarte multe lucruri de facut

Un filosof la Economie: Sunt ministru. Deci exist!

Social-democratul Fifor e la un pas sa schimbe fotoliile ministeriale – si sa treaca din fruntea Economiei la sefia Ministerului Apararii.

Dupa ce i-a multumit in prima faza sefului PSD pentru „increderea” de a-i fi acordat oportunitatea de a fi propus sa preia sefia Ministerului Apararii, Mihai Fifor – actual membru al Guvernului Tudose in calitate de ministru al Economiei -s-a declarat „familiarizat” cu chestiuni ce tin de acest domeniu, invocand faptul ca a facut parte din Comisia de Aparare din Parlament.

Dar si ca Ministerul Apararii este o institutie cu care, ca ministru al Economiei, a „colaborat” in mandatul ministerial actual. Fifor a evitat, insa, sa faca prea multe declaratii la momentul la care a fost anuntata desemnarea sa la MApN, rezumandu-se sa spuna ca asteapta sa vada daca presedintele Iohannis aceapta nominalizarea la Ministerul Apararii.” Sunt foarte multe lucruri de facut, dar haideti sa ne instalam”, a punctat senatorul PSD, exemplificand, printre acestea, „inzestrarea Armatei”.

sursa foto: fifor.ro

author avatar
Cristina Stefan
213 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger