AcasăNewsFifor: Dan Nica, amenintat cu moartea  

Fifor: Dan Nica, amenintat cu moartea  

Social-democratul aflat in fruntea Ministerului Apararii sustine ca liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, ar fi primit amenintari, dupa ce a cerut infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta dupa cele intamplate la protestul din Piata Victoriei, din 10 august.

Intr-un amplu mesaj postat duminica pe o retea de socializare, Mihai Fifor face referire la aceasta propunere inaintata in spatiul public in cursul zilei precedente, de catre Dan Nica, demers cu care ministrul Apararii se declara de acord. Firo aduce in atentie si un alt aspect, cat se poate de grav. „Ieri, si sustin cu tarie aceasta propunere, colegul nostru, europarlamentarul Dan Nica, a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de ancheta pentru analizarea evenimentelor din 10 august. Pentru asta a fost amenintat cu moartea. Nu este singurul membru PSD care primeste astfel de amenintari si nu putem permite perpetuarea si accentuarea politicii iresponsabile de fracturare a societatii romanesti. De aceea aceasta comisie trebuie constituita de indata. Guvernele se schimba de catre majoritati parlamentare rezultate in urma votului democratic si nu prin violente puse la cale in strada”, scrie Fifor pe Facebook.

Dan Nica spusese ca vede necesara infiintarea unei comisii de ancheta cu privire la declaratiile presedintelui referitoare la Jandarmerie. „Inca din seara protestelor, presedintele Iohannis a lansat o serie de acuzatii dure la adresa Jandarmeriei, in lipsa oricaror dovezi si informatii operative. Acest fapt denota rea-vointa si dorinta evidenta de a stimula si mai mult violentele existente”, sustinea social-democratul.

author avatar
Andrei Coman
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger