AcasăNewsFifor compară dezbaterile: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu...

Fifor compară dezbaterile: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis

Școlile, controlate de ministrul Mihai Fifor

Au fost multe reacții după ce marți seară cei doi candidați din turul doi al cursei prezidențiale au avut, separat, apariții în fața presei.

Comentând pe acest subiect, secretarul general al PSD consideră că „am avut până la urmă două dezbateri: una reală, cu Viorica Dăncilă și o mascaradă, cu Iohannis. Una în care Viorica Dăncilă nu a evitat pe nimeni și a răspuns la toate întrebările și o scenetă proastă, regizată, controlată, cenzurată, ca să iasă bine pentru Iubitul Conducător”, cu accent pe faptul că la dezbaterea de la Biblioteca Central Universitară a fost „cu jurnaliști alesi pe spranceana de Cotroceni”.
Mihai Fifor vede și o „parte bună”, și anume că „am aflat cum ar arăta România dacă ar fi condusă de fiecare dintre cei doi candidați”.

Pe de altă parte, secretarul general al formațiunii social-democrate de părere că astfel s-a putut extrage și concluzii esențiale pentur electorat, înaintea turului din 24 noiembrie. „Putem avea o Românie condusă de un președinte viu, autentic, cu calitățile și defectele sale reale, care nu evită pe nimeni și care își dorește o națiune unită, o țară pentru toti românii sau o Românie condusă de o poză, de un robot, de un președinte fake, care vrea o națiune dezbinată, o tară golită de cei incomozi, în care totul e controlat și cenzurat. Putem avea o democrație cu o presă liberă și eficientă sau ne putem întoarce la alte timpuri când presa era doar o unealtă a regimului de la putere”, a conchis Fifor.

foto: Facebook

180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger