AcasăNewsFifor anunta ca pleaca de la sefia MApN

Fifor anunta ca pleaca de la sefia MApN

Pana sa inceapa sedinta conducerii PSD-ului, in care se asteapta sa se discute, intre altele, pe tema remanierii guvernamentale, ministrul Apararii a anuntat ca paraseste de bunavoie echipa de la Palatul Victoria, pentru ca a ales sa se implice mai mult in activitatea formatiunii al carei vicepresedinte este.

Mai precis, Fifor a sustinut ca le-a transmis atat premierului Dancila, cat si liderului PSD ca isi depune mandatul, explicand de ce anume demisioneaza din Guvern.  „Am incercat sa fac un mandat cat se poate de bun (…) dupa o analiza foarte serioasa, am vazut ce s-a intamplat in ultimele luni si am considerat ca pot sa merg langa echipa la partid  (…) cred ca e nevoie sa intarim echipa si sa putem sa pregati proiectele acestea extraordinar de importante”, a declarat Mihai Fifor, in urma cu cateva minute, de la Parlament, pana sa inceapa Comitetul Executiv al PSD.

author avatar
Cristina Stefan
345 afisari

3 COMENTARII

  1. Dizidentii pregatesc deja actele pentru infiintarea unui nou partid, nu mai pot ei de excluderile si sanctiunile lui Dragnea, sa-l vedem cum se descurca cu 50 de parlamentari mai putin

  2. O sa vina curveta holandeza. Asta da rău la America când dosesti contracte militare în ajun de Crăciun. Ce știu eu ce tunuri medievale mai da or mai ia. Vegheati, Crăciunul se apropie iar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger