AcasăNewsFifor acuză PNL-ul de demagogie: minciuna și demagogia au ținut până când...

Fifor acuză PNL-ul de demagogie: minciuna și demagogia au ținut până când a venit votul

Fifor vrea să scape de interimat până la 10 august!

Secretarul general al social-democraților săgetează principala formațiune din Opoziție, pe tema impozitării pensiilor speciale.

Mihai Fifor și-a propus, pracic, într-un mesaj matinal postat joi pe o rețea de socializare, să demonteze abordarea adoptată de liberali în privința acestui proiect. „PNL nu a votat impozitarea pensiilor speciale! Câtă demagogie! Ce mai țipau ei că sunt prea mari aceste pensii! Că nu e echitabil față de cei care contribuie la pensii! Că nu e corect față de ceilalți pensionari care au muncit o viață! Că PSD e de vină, că PSD nu vrea… Toată minciuna și demagogia au ținut până ieri, când a venit votul! Când au văzut că PSD chiar face justiție socială și chiar impozitează pensiile speciale și-au arătat adevărata față! Liberalii au fost singurii care nu au votat proiectul”, a ținut să sublinieze, între altele, ministrul interimar al Internelor, pe Facebook.

186 afisari

3 COMENTARII

  1. @ Deci, apreciați că Fifor se supraapreciază ca reprezentant al statului social cu datorii, referitor la nivelul de trai pe care și-l dorește, ? Remarcați și că nici Gheorghe Becalii nu și-i permite pe Kaka, pe Falcao, pe Ronaldo, deși probabil și i-ar dori la club, ? Probabil că Fifor ar putea fi considerat mai valoros , în alte condiții, însă realizările din buget nu par a permite pretențiile unui angajat de „stat social îmbuibat”,

  2. Remarcați deci că, îmbuibăciunea angajaților statului social se reflectă în costurile de producție, care fac mafa nevandabilă în sectorul privat, când mai intră și în competiție și cu mărci de prestigiu, ?

  3. @Deci, creșterea cheltuielilor publice ar putea contribui și la creșterea nivelului evaziunii fiscale, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger