AcasăNewsFidel Castro traieste! Uite unde a fost vazut!

Fidel Castro traieste! Uite unde a fost vazut!

Fostul lider cubanez a fost zarit, in public, dupa zile bune de absenta si o multime de speculatii privind starea sa de sanatate. Fidel Castro a asistat la un eveniment public, la Havana.

Castro, ale carui aparitii in vazul lumii au fost tot mai rare in ultima perioada, a participat recent la inaugurarea unei scoli in Havana. Vizibil slabit, fostul lider cubanez a stat de vorba in jur de doua ore cu elevii si profesorii unitatii de invatamant si chiar s-a lasat pozat alaturi de acestia.

Din cauza problemelor de sanatate, Castro (86 de ani) s-a retras de la conducerea Cubei, lasand fraiele tarii in mana fratelui sau, Raul. Presa internationala a facut numeroase speculatii cu privire la boala de care sufera fostul lider de la Havana, pe fondul misterului care invaluie acest subiect. Anul trecut, s-a zvonit ca Fidel Castro ar fi suferit un atac cerebral, insa Castro a dezmintit categoric ca ar fi in stare grava, riscand sa moara. Tot in 2012, Fidel Castro s-a intalnit cu fostul Papa, Benedict al XVI-lea, cu ocazia vizitei inaltului prelat in Cuba. Fostul lider de la Havana i-a strans mana fostului conducator al Bisericii Catolice, iar fotografiile au facut inconnjurul lumii.

Sursa foto: Hepta

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger