AcasăNewsFetita ucisa de un microbuz scolar, intr-o comuna din Iasi

Fetita ucisa de un microbuz scolar, intr-o comuna din Iasi

O drama pentru care cuvintele sunt putine a lovit o familie dintr-o comuna din judetul Iasi.

O fetita in varsta de doar 3 anisori a sfarsit in conditii cumplite, calcata de roata unui microbuz scolar ce aducea catre casele lor copiii de gradinita si elevii din localitate. Totul s-a intamplat marti la pranz, pe o strada din comuna Motca.
Din cate se pare, micuta ar fi scapat pret de cateva momente din ochii adultilor care ar fi trebuit sa o supravegheze, fiind lovita de autovehiculul in care s-ar fi aflat si alti copii. In zona au fost chemate de urgenta cadrele medicale de la ambulanta, dar din pacate nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva pe fetita.

O ancheta urmeaza sa stabileasca toate conditiile in care s-a produs tragedia care a lovit familia din Iasi.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...

Fermierii din Vrancea au ajuns la disperare. Bieţii oameni au crezut că rachetele anti-grindină alungă ploaia şi le-au atacat cu pietre! (VIDEO)

Mai mulți fermieri din Vrancea au atacat cu pietre și scânduri o stație de lansare a rachetelor anti-grindină, iar 10 dintre ei sunt cercetați...
proger