AcasăNewsFetița ucisă de la Arad! O vecină face mărturii cutremurătoare: „Am auzit...

Fetița ucisă de la Arad! O vecină face mărturii cutremurătoare: „Am auzit așa, ca și cum ai bate carnea”

aradFetița ucisă de la Arad! O vecină face mărturii cutremurătoare: „Am auzit așa, ca și cum ai bate carnea”

Antonia era o fetiță zglobie, cu mult chef de joacă! Cam agitată, după părerea tatălui ei vitreg, care a decis s-o reducă la tăcere.

Bărbatul de 23 de ani și-a schimbat marți declarațiile și a recunoscut că el a ucis-o pe micuță. Individul le-a spus anchetatorilor că a fost deranjat și enervat de micuța care a vrut să se joace. Acesta a dat-o cu capul de perete până când fetița a decedat.

Țipetele Antoniei au fost auzite de o vecină, care face dezvăluiri cutremurătoare. Femeia spune că a vrut să bată la ușă pentru a se asigura că totul este în regulă, dar că i-a fost teamă de bărbatul violent.

„Am auzit un țipăt. Și atunci când s-a dus țipătul, am văzut și televizorul. Am vrut să mă dus sus, dar mi-a fost frică. Plângea în gura mare. Și atunci ei au dat drumul la televizor și nu am mai auzit gălăgie, nimic. Sâmbătă noaptea am auzit așa, cum ai bate carnea. A auzit și vecina de dincolo. Poate că atunci s-a întâmplat.

Când am venit duminică, la 1, de la biserică, el bătea la ușă la vecini. Dar era speriat. Eu m-am gândit la ceva, că l-am văzut tare speriat”, povestește femeia, potrivit Antena 3.

Luni seară, când a fost chemat în fața anchetatorilor, bărbatul a negat că are legătură cu moartea fetei, iar apoi a spus că aceasta a alunecat, s-a lovit la cap, când el încerca să le facă baie.

Bărbatul de 23 ani nu are un loc de muncă și este cunoscut drept consumator de droguri.

author avatar
Andreea Vlad
746 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger