AcasăNewsFetiţă ROMÂNCĂ, smulsă de mascați din sânul familiei de suflet pentru adopție...

Fetiţă ROMÂNCĂ, smulsă de mascați din sânul familiei de suflet pentru adopție în SUA (VIDEO)

O fetiţă de 8 ani a fost luată cu mascaţii, vineri, din casa în care a fost crescută ca să fie trimisă în America: „Mami, nu vreau să plec!”, striga fetiţa disperată, agăţându-se de hainele femeii care a crescut-o.

Sursa foto Facebook

Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova a dispus efectuarea unei percheziţii la locuinţa asistentului maternal care s-a opus ca fetiţa să meargă la cei doi soţi care au înfiat-o.

“Este vorba despre o fetiţă de opt ani, care a fost predată părinţilor adoptivi, deci erau părinţii fetiţei, potrivit deciziei Curţii de Apel Craiova. Se fac cercetări într-un dosar al Parchetului Curţii de Apel Craiova, pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, deocarece doamna care ţinea fetiţa nu mai era asistent maternal şi o ţinea acolo fără nicio calitate şi în mod ilegal. De aceea s-a făcut această percheziţie. S-a luat fetiţa şi s-a predat părinţilor. A fost examinată de medicii de la Medicina Legală Craiova. Părinţii sunt români, stabiliţi în America. Este vorba despre o decizie a Curţii de Apel Craiova, din 2019, prin care se încuviinţează adopţia acestei fetiţe în favoarea soţilor”, a declarat procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinţi susţin că nu au fost informaţi că fetiţa va fi luată cu mascaţii din casa în care a locuit de la vârsta de aproximativ un an.

Sursa foto Facebook

„Nici criminalii nu sunt luaţi cum luaţi fetiţa aceasta”, au spus localnicii.

Pe Facebook, oamenii s-au mobilizat pentru a susține cauza copilei luată forțat din familia în care a crescut.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
476 afisari

2 COMENTARII

  1. Câți dolari o fi primit intermediara româncă a „adopției” americane de la colonizatorii apuseni?

  2. Si ne mai intrebam care va fi ”emotia” ce va schimba lucrurile in Tara noastra !!!
    Acum stim, mai putin ce va urma !!!
    Din aceeasi zona a pornit si revolutia Domnului Tudor !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger