AcasăNewsFetiță rănită într-un parc din Capitală. S-ar fi urcat pe o masă...

Fetiță rănită într-un parc din Capitală. S-ar fi urcat pe o masă de ping-pong, care apoi s-a rupt

sursa foto: antena3.ro

O fată în vârstă de 12 ani a ajuns în grija cadrelor medicale, în urma unui incident ce a avut loc într-un părculeț din Capitală. La fața locului au ajuns cei de la SMURD, dar și polițiștii. S-a deschis o anchetă, pentru a se lămuri exact ce anume s-a întâmplat în acest caz.

Din primele informații, incidentul – despre care s-a aflat că a avut loc într-un parc din sectorul 4 al Capitalei – a fost semnalat miercuri seară la 112. Copila de 12 ani s-a lovit la picior. Totul după ce s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong, care – în condiții ce vor fi stabilite în urma unor verificări – s-a rupt.

Fata a primit primele îngrijiri la fața locului, înainte de a fi transportată la spital. Cazul a ajuns și în atenția oamenilor legii, care urmează să facă cercetări pentru a se lămuri întreaga situație.

Copila, rănită la piciorul drept

„În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.

Aceasta urmează să fie transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale.

Cazul va fi preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis Poliția Capitalei, conform antena3.ro.

Zilele trecute, un alt incident a avut loc într-un părculeț, dar din sectorul 6. O fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca, copila fiind dusă urgent la Spitalul Grigore Alexandrescu – citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman