AcasăNewsFetiță rănită într-un parc din Capitală. S-ar fi urcat pe o masă...

Fetiță rănită într-un parc din Capitală. S-ar fi urcat pe o masă de ping-pong, care apoi s-a rupt

sursa foto: antena3.ro

O fată în vârstă de 12 ani a ajuns în grija cadrelor medicale, în urma unui incident ce a avut loc într-un părculeț din Capitală. La fața locului au ajuns cei de la SMURD, dar și polițiștii. S-a deschis o anchetă, pentru a se lămuri exact ce anume s-a întâmplat în acest caz.

Din primele informații, incidentul – despre care s-a aflat că a avut loc într-un parc din sectorul 4 al Capitalei – a fost semnalat miercuri seară la 112. Copila de 12 ani s-a lovit la picior. Totul după ce s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong, care – în condiții ce vor fi stabilite în urma unor verificări – s-a rupt.

Fata a primit primele îngrijiri la fața locului, înainte de a fi transportată la spital. Cazul a ajuns și în atenția oamenilor legii, care urmează să facă cercetări pentru a se lămuri întreaga situație.

Copila, rănită la piciorul drept

„În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.

Aceasta urmează să fie transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale.

Cazul va fi preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, a transmis Poliția Capitalei, conform antena3.ro.

Zilele trecute, un alt incident a avut loc într-un părculeț, dar din sectorul 6. O fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca, copila fiind dusă urgent la Spitalul Grigore Alexandrescu – citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman
371 afisari

15 COMENTARII

  1. Ce căuta, bitoanga, pe masă? Ce fel de părinți o fi avut? Mai degrabă ar trebui puși a plată părinții!

    • Aia de 12 ani s-a urcat pe masa de tenis si tzopaia in aplauzele mamicii si bunicii ei! Sa fie pusa sa plateasca cheltuielile cu spitalizarea, politie si al anchetei. Aaaa sa plateasca si masa de tenis distrusa. Dupa ce ca era o grasana de 80 de kg. ……

    • ai tăi te-au trimis la produs.
      la vârsta aia tu ciordeai în tramvaie, taci dreaq praleo !

    • Du-te si repara tu masa bate un cui in masuta de ping pong. Fa un gest pandelic si sa vezi apoi ai sa castigi sinpatie.

  2. Mesele de ping-pong din locurile de joaca sunt facute special ca sa se urce chizdele de 12 ani pe ele. La 12 ani dati-i mataranga, nu ping-pong.

    • Esti bolnav! Ăștia ca tine trebuie sa fie castrati
      În trecut mai era un război ceva nu ajungea sa se reproducă oricine sa transmită genele astea defecte.
      Ar trebui sa se facă ceva ca ăștia ca tine nu ar trebui sa se reproduca

  3. Ma bucur ca s-a accidentat,masa de tenis este pentru joc nu sa se urce toate proastele needucate de parinti ,putea sa-si sparga capul ca nu era o problema sau da vina pe primarie?

    • Este un copil la 12 ani vina este a parintilor ei sunt protectorii pana la varsta maturitatii
      Nu are nicio vina copila
      Iar aia de mai sus care fac aluzii sexuale legate de o minora sunt niste scursuri bolnavi psihic

  4. No acum va dati seama o stire tare daca ma mananca in cur apaream sub egida:
    DOMNUL HECTOR A MANCAT ARDEI,
    desi a cerut ardei usor la ciorbica taraneasca de vacuta acesta s-a indestulat cu o bucata de ardei de 15 cm care ustura profund.
    Chelnerii au sesizat ca domnul Hector are mancarimi in cur dar au crezut ca se scarpina de complezenta. Ancheta continua. Oare va scapa domnul Hector de mancarimea profunda din cur?
    Se intreaba presa.

  5. De la impotenta mintala a parintilor se trage si impotenta mintala a copiilor. Prostia se perpetueaza de la parinti la copii. Copilul invata ce vede la parinte, iar daca nu este corectat cand face o prostie, el crede ca e bine ce face. D’aia exista educatie si cei 7 ani de acasa, ca sa nu-ti iasa puradelul in societate salbaticit. Dar ce pretentii sa ai de la o tara de lumea a treia? Ca asta am ajuns!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger